Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Emmanuel Macron face o vizită în România pe 24 august; dezvoltarea relațiilor bilaterale
E.B. - - - -
2017-08-07
Actualitate Interna
0

Președintele Republicii Franceze, Emmanuel Macron, va efectua pe 24 august o vizită în România, la invitația președintelui Klaus Iohannis, a anunțat luni Administrația Prezidențială.

 


Vizita în România a Președintelui Republicii Franceze, domnul Emmanuel Macron 

 

07 august 2017

La invitația Președintelui României, domnul Klaus Iohannis, Președintele Republicii Franceze, domnul Emmanuel Macron, va efectua, în data de 24 august a.c., o vizită în România, transmite Administraţia Prezidenţială.

Discuțiile care vor avea loc la Palatul Cotroceni se vor concentra pe dezvoltarea și aprofundarea relației bilaterale de Parteneriat Strategic, precum şi pe principalele subiecte aflate pe agenda europeană, internațională şi de securitate. La finalul întrevederii cei doi Președinți vor susține o conferință de presă comună.

 

Această vizită a fost convenită cu prilejul întrevederii avute de Preşedinţii României şi Franţei în marja reuniunii Consiliului European din 23 iunie a.c., ocazie cu care Președintele Emmanuel Macron a acceptat propunerea Președintelui Klaus Iohannis de a continua dialogul la București.

TAGS : Macrin Franta Iohannis vizita Romania Palatul Cotroceni realtii bilaterale
Mai multe din Actualitate Interna
Comentarii
Total 0 comments.
1049
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22