Asigura reusita evenimentului tau cu ajutorul serviciilor de inchirieri microbuze

Fara Autor | 09.08.2017

A asigura reusita unui eveniment special precum o nunta, un botez sau un eveniment corporate poate fi o provocare, mai ales atunci cand implica un numar mare de persoane. Unul din aspectele care te pun in dificultate este transportul invitatilor, in special daca acestia vin din alte orase sau din afara tarii.

Pe aceeași temă

 

Indiferent de tipul evenimentului, serviciul de inchirieri microbuze vine in ajutorul tau si iti ofera solutia optima de transport pentru a te asigura ca invitatii ajung in deplina siguranta si confort la destinatie.

 

Inainte de a apela la o companie de inchirieri microbuze, este recomandat sa stabilesti in prealabil cateva detalii importante :

 

  • numarul persoanelor care vor fi transportate
  • durata evenimentului
  • tipul evenimentului (nunta, botez, petrecere corporate, aniversare, eveniment business)
  • traseul 
  • ora sosirii, a plecarii si timpul estimat al traseului.

 

Dupa ce ai stabilit cu exactitate toate aceste detalii, vei putea lua cu usurinta o decizie in privinta unui microbuz potrivit pentru evenimentul pe care il organizezi. Urmatorul lucru pe care trebuie sa il faci este sa apelezi la o companie ce ofera astfel de servicii.

 

Insa, cum poti alege compania de inchirieri microbuze potrivita, avand in vedere oferta atat de diversificata de pe piata ?

 

FocusRent, companie cu peste 10 ani de experienta pe piata de inchirieri microbuze, iti pune la dispozitie servicii complete de transport pentru ca tu sa te bucuri de reusita evenimentului tau. Compania este specializata pe servicii de inchirieri auto si inchirieri microbuze de tip 8+1 destinate pentru transportul grupurilor mai mari si este cunoscuta pentru promptitudinea cu care te poate ajuta sa intri in posesia vehiculului de care ai nevoie. Pentru ca tu sa profiti din plin de timpul tau, compania iti ofera doua posibilitati foarte simple si rapide de a rezerva un microbuz:

 

  • telefonic: apeland call-centerul FocusRent disponibil 24/7
  • online: completand formularul de pe website-ul companiei, urmand sa fii contactat telefonic dupa rezervare

 

Indiferent de felul in care faci rezervarea, microbuzul de care ai nevoie iti va fi livrat la adresa dorita de catre un reprezentant in numai doua ore de la confirmarea rezervarii.

 

FocusRent iti ofera siguranta si confort la preturi accesibile, punandu-ti la dispozitie doua modele de microbuze de top: Mercedes Vito si VW Transporter. Ambele microbuze sunt dotate cu sisteme de siguranta de ultima generatie: aer conditionat, scaune confortabile, incalzitor in stationare, geamuri panoramice, sistem audio si airbag-uri pentru sofer si pasagerul fata. Mai mult, pentru ca siguranta clientilor nostri este prioritatea numarul 1, fiecare autovehicul beneficiaza de o inspectie tehnica inainte de livrare si nu are o vechime mai mare de 5 ani. 

 

De asemenea, in pretul serviciului de inchirieri microbuze sunt incluse urmatoarele beneficii:

  • inlocuirea gratuita a microbuzului in caz de avarie
  • un plin de combustibil
  • taxele si asigurarile auto platite la zi (RCA, rovinieta, full CASCO)
  • nu exista limita impusa de kilometri

 

In plus, la cerere, iti punem la dispozitie si  servicii optionale contra-cost:

 

  • transfer aeroport Otopeni Henri Coanda
  • scaun auto pentru copil
  • sistem de navigatie GPS
  • sofer personal

 

FocusRent este o companie recunoscuta pentru promptitudinea si satisfactia clientilor care au revenit de fiecare data cu incredere, inca din anul 2007. Serviciile de inchirieri microbuze de la FocusRent sunt alegerea potrivita pentru reusita evenimentului tau la orice destinatie.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22