Soțul vicepremierului Shhaideh, director de cabinet în Ministerul Agriculturii, condus de Daea

E.b. | 15.08.2017

Akram Shhaideh, soțul vicepremierului Sevil Shhaideh, a fost numit în funcția de director de cabinet în cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, condus de Petre Daea, potrivit INFOIALOMITA

Pe aceeași temă

 

 

El a fost angajat la RAJA Constanța, cel mai mare operator public regional din România în domeniul alimentării populaţiei cu apă potabilă și al epurării apelor uzate. RAJA Constanţa l-a plătit anul trecut cu 38.991 lei (3.250 lei pe lună), scrie INFOIALOMITA.

 

"...Şi cum toţi aceşti consilieri personali era musai să fie şi conduşi de cineva s-a căutat adânc în toată ţara şi s-a găsit cel mai potrivit om tocmai în Constanţa şi tocmai la locul de muncă numit RAJA Constanţa, cel mai mare operator regional din România pe apă şi canal. Cine l-a recomandat pe el? Ei bine nu plicul cu bancnote ci statutul social şi gradul de rudenie cu unul dintre cei mai puternici oameni din PSD la nivel central. Pe numele Akram Shhaideh, directorul cabinetului secretarilor de stat din Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale este chiar soţul doamnei Sevil Shhaideh, mâna dreaptă a lui Liviu Dragnea, omul cu pixul banilor în celebrul program PNDL, şi viceprim-ministru, ministrul dezvoltării regionale, administraţiei publice şi fondurilor europene!, potrivit INFOIALOMITA.
 

 CITESTE TOT ARTICOLUL

 

După cum se ştie, s-au pus multe întrebări legate de Akram Shhaideh, despre care există informaţii că ar fi un apropiat al regimului lui Bashar al-Assad din Siria. 

 

Ştiut este şi faptul că tocmai aceste prezumtive  legături ale lui Akram Shhaideh cu regimul Bashar al-Assad, acuzat de crime de război, i-ar fi barat soției sale, Sevil Shhaideh, drumul către scaunul de prim-ministru.

 

După ce Liviu Dragnea a anunţat că noul premier propus de PSD este Sevil Shhaideh, președintele Klaus Iohannis s-a opus. Motivul, deşi nerostit, a fost legat de vulnerabilități la adresa siguranței naționale.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22