Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Nicușor Dan: îmi doresc să candidez la Primăria Capitalei în 2020
Dora Vulcan - - - -
2017-08-16
Actualitate Interna
0

Deputatul Nicușor Dan a declarat, marți, că își dorește să candideze la Primăria Capitalei în 2020.

 

 

 

 "E o poziție pentru care eu m-am pregătit foarte mult și da, îmi doresc să candidez. Acum depinde care va fi contextul (...) care va fi contextul, dacă voi fi într-un partid, ce vor dori colegii din acel partid, sunt multe, dar eu îmi doresc să candidez (...) lupta asta pentru București continuă cu forțele pe care le am", a spus Nicușor Dan la Realitatea TV, preluată de Agerpres.

 

Întrebat dacă face din nou USB, el a răspuns că un partid nu se face ca să fie trecut pe cartea de vizită, ci pentru a răspunde unei necesități.

 

"Dacă va exista această necesitate și va exista un grup de oameni care va zice 'Noi vrem să răspundem acestei necesități' o să facem un partid", a declarat deputatul. El a spus că îi pare rău că a ieșit din USR. "Îmi pare rău că el s-a dus într-o altă direcție decât cea în care începuse, dar (...) e important ca ce spui să și faci."

 

Întrebat de ce nu a vrut post de ministru sau de vicepremier în guvernul tehnocrat, el a menționat că nu i-a oferit nimeni nicio astfel de poziție.

 

"Din câte îmi aduc aminte, în perioada aceea s-a pus problema ca oamenii care erau în acel guvern să nu fie membrii de partid, or eu fondasem deja USB-ul și eram în campanie electorală (...) atunci candidam pentru Primăria Bucureștiului și dacă alegerile ar fi fost în două tururi, probabil că aș fi avut o șansă importantă", a precizat Nicușor Dan.

TAGS : usr nicusor dan primaria capitalei
Mai multe din Actualitate Interna
Comentarii
Total 0 comments.
1688
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22