Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


PR imoral. Recompensă politică pentru purtătorul de cuvânt al PSD: administrator la Radiocom
Dora Vulcan - - - -
2017-08-17
Actualitate Interna
1

Purtătorul de cuvânt al PSD, Adrian Marius Dobre, a fost numit administrator al Societății Naționale de Radiocomunicații, informează Profit.ro.

 

 

 

 

 

 SNR este controlata integral de stat, prin Ministerul Comunicatiilor. Decizia Adunarii Generale a Actionarilor (AGA) publicata pe site-ul SNR arata ca Adrian Marius Dobre a fost numit temporar in aceasta pozitie, respectiv 'pana la implementarea OUG 109/2011' privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice.

 

Dobre a fost numit purtator de cuvant al PSD in luna februarie a acestui an, pozitie ramasa vacanta din martie 2016, dupa ce Gabriela Firea a renuntat pentru a se ocupa de campania electorala in alegerile locale, scrie profit.ro.

 

In luna ianuarie a acestui an, Dobre a fost numit din nou in functia de secretar de stat la Ministerul Muncii.

 

Revocarea din functie a avut loc in luna iunie. Anterior, el mai ocupat functia de secretar de stat la Ministerul Muncii in perioada iulie 2015 - martie 2016, cand a fost revocat de Dacian Ciolos.

 

Cu afaceri de 258,6 milioane de lei in 2016, SNR este cel mai mare jucator local in domeniul broadcasting-ului (difuzare si transport programe radio si TV). De asemenea, sub brandul Radiocom, SNR este furnizor de retele si servicii de comunicatii, transfer de date si Internet.

 

 

 

foto Liviu Șova- Agerpres

TAGS : psd mariu dobre recompensă politică radiocom administrator
Mai multe din Actualitate Interna
Comentarii
nic 2017-08-17
Alta nulitate psd-ista!!!
Total 1 comments.
4398
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22