Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Schwarzenegger, mesaj dur pentru neonaziști: idolii voștri se odihnesc în iad - VIDEO
Dora Vulcan - - - -
2017-08-19
International
0

Arnold Schwarzenegger a transmis un mesaj dur neonazistilor, in contextul manifestatiei din Charlottesville (Virginia), soldata cu mai multe victime. "Ii stiu pe nazistii autentici, pentru ca, vedeti voi, eu m-am nascut in Austria, in 1947", relateaza actorul intr-un clip, arata TMZ.

 

 

 

 

"Am crescut inconjurat de oameni raniti, oameni care s-au intors acasa din razboi plini de srapnel si de ura. Oameni care au fost indreptati catre o ideologie pierzatoare. Si va pot spune: aceste fantome pe care le idolatrizati si-au petrecut restul vietilor traind in rusine. Iar acum se odihnesc in Iad", a adaugat fostul guvernator din California, transmite TMZ.

 

El a precizat ca neo-nazistii au noroc ca traiesc intr-o tara in care au dreptul sa spuna lucruri oribile, dar ca ar trebui sa renunte la teoriile anti-evrei si sa incerce sa faca doar lucruri bune.

 

De asemenea, actorul, tinand in mana o papusa al carei cap se misca si care seamana cu Donald Trump, i-a transmis un mesaj presedintelui american.

 

Fostul guvernator al Californiei i-a transmis lui Trump ca are responsabilitatea morala de a trimite un mesaj clar ca nu va sustine ura si rasismul.

 

Ba mai mult, Arnold Schwarzenegger s-a oferit sa ii o dea o idee pentru un discurs. "Tara care a invins armatele lui Hitler nu este un loc pentru steagurile naziste". Apoi, actorul si-a indreptat privirea catre papusa care seamana cu Trump si a intrebat: "A fost greu?". Apoi, a ras si a spus "Vezi?".

 

 

 

 

Amintim ca recent miscarea extremista "Dreapta Unita" (Unite the Right) a organizat in Carllotesville, Virginia, un protest fata de deciziei Guvernului de a muta statuia generalului confederat Robert E. Lee, un simbol al luptei sudistilor pentru mentinerea persoanelor de culoare in sclavie, scrie ziare.com. Tot in Carllotesville s-a desfasurat si o contramanifestatie la acest mars fascist. Aici, un tanar de 20 de ani, adept al extremei drepte, a intrat cu masina in grupul de manifestanti si a ucis o femeie de 32 de ani, ranind alte zeci de persoane.

TAGS : sua schwarzenegger trump mesaj violente charlottesville
Mai multe din International
Comentarii
Total 0 comments.
3432
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22