Schwarzenegger, mesaj dur pentru neonaziști: idolii voștri se odihnesc în iad - VIDEO

Dora Vulcan | 19.08.2017

Arnold Schwarzenegger a transmis un mesaj dur neonazistilor, in contextul manifestatiei din Charlottesville (Virginia), soldata cu mai multe victime. "Ii stiu pe nazistii autentici, pentru ca, vedeti voi, eu m-am nascut in Austria, in 1947", relateaza actorul intr-un clip, arata TMZ.

Pe aceeași temă

 

 

 

 

"Am crescut inconjurat de oameni raniti, oameni care s-au intors acasa din razboi plini de srapnel si de ura. Oameni care au fost indreptati catre o ideologie pierzatoare. Si va pot spune: aceste fantome pe care le idolatrizati si-au petrecut restul vietilor traind in rusine. Iar acum se odihnesc in Iad", a adaugat fostul guvernator din California, transmite TMZ.

 

El a precizat ca neo-nazistii au noroc ca traiesc intr-o tara in care au dreptul sa spuna lucruri oribile, dar ca ar trebui sa renunte la teoriile anti-evrei si sa incerce sa faca doar lucruri bune.

 

De asemenea, actorul, tinand in mana o papusa al carei cap se misca si care seamana cu Donald Trump, i-a transmis un mesaj presedintelui american.

 

Fostul guvernator al Californiei i-a transmis lui Trump ca are responsabilitatea morala de a trimite un mesaj clar ca nu va sustine ura si rasismul.

 

Ba mai mult, Arnold Schwarzenegger s-a oferit sa ii o dea o idee pentru un discurs. "Tara care a invins armatele lui Hitler nu este un loc pentru steagurile naziste". Apoi, actorul si-a indreptat privirea catre papusa care seamana cu Trump si a intrebat: "A fost greu?". Apoi, a ras si a spus "Vezi?".

 

 

 

 

Amintim ca recent miscarea extremista "Dreapta Unita" (Unite the Right) a organizat in Carllotesville, Virginia, un protest fata de deciziei Guvernului de a muta statuia generalului confederat Robert E. Lee, un simbol al luptei sudistilor pentru mentinerea persoanelor de culoare in sclavie, scrie ziare.com. Tot in Carllotesville s-a desfasurat si o contramanifestatie la acest mars fascist. Aici, un tanar de 20 de ani, adept al extremei drepte, a intrat cu masina in grupul de manifestanti si a ucis o femeie de 32 de ani, ranind alte zeci de persoane.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22