Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Percheziții la sediul guvernului din Chișinău. Vizate: ministerul Justiției și cel al Educației
Dora Vulcan - - - -
2017-08-21
International
0

Centrul Național Anticorupție (CNA) și procurorii anticorupție din Republica Moldova au descins, luni dimineața, în clădirea guvernului de la Chișinău, informează Agora.md și Radio Chișinău.

 

 

 

 Potrivit șefei serviciului de presa al CNA, Angela Starinschi, este vorba despre mai multe dosare de corupție și trafic de influență.

 

 

 

"Este vorba despre mai multe dosare de corupție și trafic de influență, în care sunt vizați angajați ai ministerelor justiției și educației, notari, dar și reprezentanți ai unor birouri de traduceri. Aceste persoane sunt suspectate de perfectarea ilegală a unor acte pentru cetățeni moldoveni și străini', a declarat Starinschi pentru Agora.md.

 

 

Ultimele percheziții în clădirea executivului de la Chișinău au avut loc la finele lunii aprilie, când a fost reținut ministrul transporturilor de atunci, Iurie Chirinciuc. Acesta, alături de directorul general-interimar al Administrației de Stat a Drumurilor, Veaceslav Teleman, și de șefii a două companii de construcții, au fost reținuți pe 27 aprilie, fiind suspectați de organizarea unei scheme infracționale de mare anvergură, cu scopul dobândirii de mijloace financiare.

TAGS : republica moldova perchezitii guvern ministerul educatiei ministerul justitiei coruptie trafic influenta
Mai multe din International
Comentarii
Total 0 comments.
1948
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22