Dragnea, la guvern după demisia directorului general al TAROM

Dora Vulcan | 21.08.2017

Dragnea a ajuns luni la Guvern, pentru o întâlnire cu premierul Mihai Tudose, după demisia directorului general al TAROM. La întâlnire a participat și omul lui Dragnea, ministrul ministrul Dezvoltarii, Shevil Shhaideh.

Pe aceeași temă

 

  

Ora 16:25: Mihai Tudose si Liviu Dragnea au iesit de la intalnire. "Am discutat despre proiectul de buget. Actele normative care vor intra in vigoare anul viitor sa fie prinse in buget, iar proiectul de buget sa intre in Parlament, asa cum scrie la lege, in octombrie. Bugetul pe anul viitor va fi realizat pe proiecte", a declarat Liviu Dragnea, citat de Hotnews.ro.

 

La randul sau, Mihai Tudose a declarat ca a trimis Corpul de control la Compania Nationala de Investitii dupa ce a primit o sesizare: "A fost o sesizare, asa se procedeaza. O sesizare de la un cetatean."

 

Vizita lui Dragnea la Guvern a venit pe fondul demisiei sefului Tarom, ceruta vineri de Tudose, dar aparat pana in ultimul moment de ministrul Transporturilor, Razvan Cuc.

 

Prezenta lui Sevil Shhaideh a fost motivata de controlul anuntat de premier la Compania Nationala de Investitii din subordinea Ministerului Dezvoltarii.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22