Avocatul Andrei Iancu, nominalizat de Trump la conducerea Oficiului SUA pentru Brevete

Dora Vulcan | 28.08.2017

Andrei Iancu este avocatul de origine română pe care Donald Trump intenționează să-l nominalizeze la conducerea Oficiului de Brevete și Mărci din Statele Unite. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Casei Albe.

Pe aceeași temă

 

 

 

Iancu este partener la casa de avocatura Irell & Manella LLP, unde este specializat in dosare privind proprietatea intelectuala in numeroase domenii, precum cel al dispozitivelor medicale, IT, telefonie, emisii TV, sisteme de jocuri sau periferice pentru computere. Unul dintre cele mai celebre cazuri ale sale a fost cel in care a reprezentat TiVo in procese privind tehnologia sa DVR, scrie News.ro.

 

Compania la care lucreaza Iancu l-a reprezentat la un moment pe Trump, impreuna cu Mark Burnett Productions si NBC Universal intr-un dosar privind drepturile de autor asupra show-ului de televiziune ”Ucenicul", scrie The Hill. 

 

În 2006, Los Angeles Daily Journal l-a desemnat printre primii 20 de avocați de sub 40 de ani din California.

 

Iancu, nascut in Romania, a publicat lucrari si a tinut conferinte despre proprietatea intelectuala. A predat cursuri de drept la universitatea UCLA.  Potrivit, CV_ului său, înainte de a fi avocat, a absolvit inginerie spatiala la UCLA si a lucrat ca inginer la Hughes Aircraft. In acea perioada, a primit mai multe premii pentru inovatie. De altfel, avocatul este inregistrat in continuare ca inginer in California.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22