Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Dragnea, despre procurorii DNA: dacă nu ne arestează pe toți, rămânem câțiva în Parlament
Dora Vulcan - - - -
2017-08-29
Actualitate Interna
3

Dragnea a comentat foarte iritat criticile procurorilor DNA la adresa modificărilor la legile Justiției propuse de ministrul Tudorel Toader, accentuând că decizia aparține parlamentului și nu altcuiva, cu condiția ca procurorii să nu-i aresteze pe toți până atunci.

 

 

 

Iritat de criticile procurorilor, Dragnea a spus:

 

"Daca nu ne aresteaza pe toti, sa mai ramana unii dintre noi care sa incerce sa dezbata in Parlament, pentru ca inca in Romania legile se dezbat si se aproba in Parlament."

 

Intrebat si daca majoritatea parlamentara va tine cont de protestele din stradă împotriva acestor modificări, Dragnea a răspuns formal și la modul general, lansându-se într-o perorație pe teme generale despre luarea în seamă a tututor opiniilor, infirmată însă chiar de propria sa iritare împotriva criticilor procurorilor DNA:

 

 "Trebuie sa tii cont de tot poporul roman si eu cred ca inainte de toate trebuie sa tinem cont de ceea ce se doreste la nivelul intregii societati, de ceea ce vor spune corpurile profesionale din acest sistem, vom asculta absolut toate argumentele, indiferent ca vor fi prezentate cu patima sau cu mai putina patima, pentru ca Parlamentul decide. In semifinala, presedintele promulga sau intoarce inapoi. Dezbaterea parlamentara va incepe dupa ce vor fi ascultate toate argumentele si acele argumente vor putea fi repetate si in timpul dezbaterii parlamentare."

 

Cu toate acestea, el spune că nu înțelege motivele ieșirii în stradă:

 

 "Nu vreau sa comentez acum prea mult despre acele proteste. Nu am inteles foarte mult care era de fapt principalul motiv, daca si cresterea varstei de acces in magistratura a reprezentat un punct de suparare pentru anumite institutii, pentru mine chiar este foarte ciudat."

 

 

Procurorii anticorupție care au participat la Adunarea generală a anchetatorilor din cadrul DNA au respins majoritatea propunerilor de modificare a legilor Justiției, prezentate de ministrul Tudorel Toader, informează marți, într-un comunicat, Direcția Națională Anticorupție.

 

 

foto, expressdebanat.ro

TAGS : justitie tudorel toader modificari liviu dragnea critici dna
Mai multe din Actualitate Interna
Comentarii
Valerio 2017-08-29
O SĂ DEZBATEȚI LEGILE ASTEA ÎN PENITENCIARE MĂI LIVIU DRAGNEA NU ÎN PARLAMENTUL ROMÂNIEI.SĂ NU VĂ CREDEȚI VOI ,,ZEII ZEILOR,, ACESTEI ȚĂRI.
julien 2017-08-29
daca toti sunteti hoti, mi se pare normal sa va aresteze.
CHARLIE 2017-08-29
E clar ca cei care apara propunerile lui Tudorel isi apara pozitile lor de putere care le lasa sa fura linistiti fara nicio grija. O are vreti sa omoriti closca care da oua de aur?
Total 3 comments.
1822
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22