Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Turcan: Tudose, expresia înapoierii PSD în materie de economie, ministru al economiei fără card
Dora Vulcan - - - -
2017-08-30
Actualitate Interna
0

Primvicele liberal Raluca Turcan a remarcat miercuri că declarațiile premierului Tudose despre sistemul bancar și alergia sa la cardul bancar reprezintă ”expresia perfecta a inapoierii PSD in materie de economie". Ea a constatat retoric că "Romania a avut un ministru al economiei fara card bancar".

 

 

 Mihai Tudose este expresia perfectă a înapoierii PSD în materie de economie. Numai PSD mai putea da un asemenea premier în 2017.

Nicio explicație coerentă, nicio viziune, nicio investiție! Doar declarații grobiene în cascadă menite de fapt să creeze vinovați pentru eșecul guvernării PSD ALDE.

Nimic bun nu poate veni în materie de economie de la un premier lipsit de viziune, un șef de partid speriat de justiție, un aliat care își vinde toți apropiații pentru a se menține la putere. Ce zice "omul de afaceri" Tăriceanu de primitivismul șefului Guvernului?

Să nu uităm că Tudose a fost ministru al economiei. România a avut un ministru al economiei fără card bancar!!! Cum o să facă Tudose PSD informatizarea administrației publice cu o asemenea abordare?

PS. Când faci cumpărături cu cardul, dincolo de ușurință, este implicită și o anumită trasabilitate a veniturilor. Să fie oare declarația premierului un îndemn mascat către infractori să umble cu sacoșele de bani că altfel s-ar putea sa aibă probleme? - scrie liderul liberal pe pagina sa de Facebook.

 

 

 

 

  

TAGS : guvern tudose pnl raluca turcan card bancar critici
Mai multe din Actualitate Interna
Comentarii
Total 0 comments.
813
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22