Ministrul londonez pentru comerț reclamă șantajul făcut de UE cu factura de Brexit

Dora Vulcan | 01.09.2017

Ministrul pentru comert de la Londra, Liam Fox, a declarat vineri ca Marea Britanie nu va fi santajata pentru a fi de acord cu factura de Brexit si a cerut Bruxellesului sa puna pe masa negocierilor viitoarea relatie a Regatului cu blocul comunitar, transmite Reuters, preluată de Hotnews.

Pe aceeași temă

 

 

 

A treia runda de negocieri de Brexit, concentrate pe stabilirea termenilor de iesire a britanicilor din UE, s-a incheiat joi cu un avertisment al Bruxellesului ca este nevoie sa se rezolve mai multe chestiuni inainte sa se treaca la discutarea viitoarelor legaturi. 

 

Guvernul britanic si-a propus sa mute centrul de greutate al discutiilor catre viitoare relatie, cautand sa linisteasca ingrijorarile mediului de afaceri in privinta comertului si reglementarilor. 

 

Bruxellesul, insa, a cerut ca mai intai sa se faca progrese in privinta chestiunilor principale, inclusiv cat ar trebui sa plateasca Marea Britanie cand pleaca.

 

“Nu putem si santajati sa platim un pret din prima parte (a negocierilor)”, a declarat Fox in timpul vizitei pe care o face in Japonia impreuna cu Theresa May.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22