Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Dragnea, indicaţii către Meleşcanu: Mai uşor cu Roșia Montană, să fim mai cumpăniți
E.B. - - - -
2017-09-02
Actualitate Interna
2

Liviu Dragnea, liderul PSD, a declarat, sâmbătă, că subiectul Roșia Montană este "delicat" și trebuie abordat cu "foarte multă cumpănire", subliniind că nu a auzit ca Guvernul sau o altă instituție să înceapă vreun demers.

 
 "Părerea mea, la subiectul Roșia Montană trebuie foarte multă grijă. Nu știu dacă cineva a inițiat vreun demers. Nu am auzit de la Guvern să înceapă ceva, nici de la alte instituții. Eu zic să fim mai cumpăniți cu subiectul", a afirmat Dragnea, la Mamaia, conform Agerpres.

 

Întrebat despre afirmațiile ministrului Teodor Meleșcanu potrivit cărora dosarul a fost depus ilegal la UNESCO, Dragnea a spus: "Dacă procedurile nu au fost corecte e normal că ele nu pot să aibă efecte".

 

"Dar, dincolo de asta, subiectul în sine, Roșia Montană, este un subiect delicat care trebuie adoptat cu foarte multă cumpănire", a adăugat Dragnea.

 

El a subliniat că îi vine greu de creadă că ar putea fi reactivat proiectul din 2013 pe această temă.

 

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu, a declarat, sâmbătă, la Mamaia, că dosarul Roșia Montană a fost depus "ilegal" la UNESCO, afirmând că nu a fost aprobat de premierul Dacian Cioloș, nici de guvern. 

 

TAGS : Dragnea Melescanu Rosia Montana indicatii cumpatare subiect delicat
Comentarii
?????? 2017-09-02
Cum considerați că a "prins" publicitate făcută proiectului ,la cei cărora le era adresată, dincolo de aspectele referitoare la cheltuielile deductibile, conforme cu legislația ,atribuite unor astfel de activități prin Codul fiscal, sau a modului în care asemenea cheltuieli erau stabilite prin contractul referitor la exploatarea resurselor de la Roșia Montana , fără a mai lua în discuție și alte aspecte anterioare sau ulterioare referitoare la "problematica" atribuirii sau exploatării resurselor din speța menționată în articol ?
?????? 2017-09-02
Considerați că ,probabil, "vârsta ceva mai înaintată" îl "ațâță" pe domnul Meleșcanu la "inițierea" unor dezbateri publice despre chestiuni ce "implică" documentari ,opinii , dezbateri, etc.?
Total 2 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1684
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22