Ponta vorbeşte despre blatul Dragnea-Ghiţă, în care el însuşi a fost implicat

E.b. | 04.09.2017

În perspectiva alegerilor parlamentare de la sfârşitul lui 2016, Liviu Dragnea l-a lăsat pe Victor Ponta să îl ajute pe Sebastian Ghiţă cu proiectul politic PRU pentru a-şi asigura sprijinul postului RTV, dezvăluie Ponta.

Pe aceeași temă

 

 


În acest context, mai arată fostul premier, Liviu Dragnea a recurs la un dublu limbaj, ascunzând trocul şi de ochii membrilor PSD, şi de ochii publicului larg. Însă, mai arată Ponta, în tot acest joc cel păcălit ar fi fost Ghiţă.

 

"Hai să ne înțelegem. Aia a fost o înțelegere între Dragnea și Sebi Ghiță. Și anume: Liviu Dragnea i-a spus lui Sebi Ghiță că mă lasă să-l ajut să intre și el în Parlament și Sebi Ghiță i-a spus lui Dragnea că îl ajută cu RTV. Eu am fost de față la această discuție. Ei fiind foarte buni prieteni, nu trebuia să-i pun eu în contact. Că după aia, după ce Sebi Ghiță, săracul, a fugit și Dragnea l-a păcălit, e o altă discuție. Dar a fost o înțelegere între un șef de partid și un proprietar de televiziune, din care trebuiau să câștige amândoi. Ca la toate înțelegerile cu Liviu Dragnea, a câștigat doar el", a dezvăluit Victor Ponta, într-un interviu acordat ştiripesurse.ro.

 

Când i s-a reamintit că Dragnea s-a arătat public dezamăgit de PRU, fostul premier a mai făcut o afimraţie directă: "Asta îi mințea pe cei din partid. Nouă, lui Sebi Ghiță și mie, ne-a spus foarte clar că e bine, s-au înțeles, au avut diverse discuții. Sebi Ghiță mergea la sediul din Kiseleff mai des decât mine".

 

"Bogdan Diaconu e omul lui Dragnea, nu ați văzut?", mai completează Ponta.

 

În vara anului trecut, în timp ce anunţa, pe pagina sa de Facebook, transfer după transfer, liderul PRU, Bogdan Diaconu, îi lansa lui Victor Ponta invitaţia de a prelua conducerea formaţiunii. 

 

Iar Sebastian Ghiţă făcea declaraţii în aceeaşi notă: „Orice partid ar trebui să aibă oameni nebuni în el să nu şi-l dorească pe Ponta preşedinte de partid. Şi dacă Ponta se hotărăşte, Bogdan Diaconu a anunţat că imediat va fi convocat un congres şi, foarte probabil, cel care va câştiga va fi Victor Ponta.”

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22