Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Grindeanu se întoarce? Tudose îl întreabă ce-a discutat, tête-à-tête, cu politicienii străini
E.B. - - - -
2017-09-04
Actualitate Interna
0

Premierul Mihai Tudose spune că a discutat cu Sorin Grindeanu, la Guvern, despre o serie de întâlniri pe care fostul șef al Executivului le-a avut pe politică externă.

 

 

"Eu l-am rugat să vină. L-am solicitat să îmi dea niște lămuriri (...) despre niște întâlniri pe care le-a avut pe politică externă. Întâlnirile tête-à-têtes, știți, nu se înscriu nicăieri", a declarat Tudose, la Parlament.

 

Prim-ministrul Mihai Tudose a avut o întâlnire, luni, la Palatul Victoria, cu fostul premier Sorin Grindeanu, au declarat surse oficiale, conform Agerpres

 

Conform acestora, discuțiile nu ar fi vizat o posibilă funcție pe care fostul șef al Executivului ar urma să o ocupe.

 

Pe 24 august, premierul Tudose afirma, la Antena3, că a vorbit cu Sorin Grindeanu despre posibilitatea să i se ofere acestuia o funcție. "Da, am vorbit la nivel și personal, și politic, și într-o echipă de partid, fiindcă totuși Sorin Grindeanu a fost premierul României șase luni de zile..., cu un bagaj de informații acum și cu o experiență care pot fi folosite pentru România. Și, da, avem o discuție în acest sens cu domnia sa. E o discuție destul avansată, așteptăm ca domnia sa să se întoarcă, este într-o deplasare cu familia, și cred că la începutul săptămânii îl vom așeza cumva. Eu cred că poate fi un element util pentru țară"', declara Mihai Tudose, întrebat dacă i se va oferi fostului premier un post de diplomat. 

 

TAGS : Grindeanu PSD Tudose Guvern dicutie politica externa
Mai multe din Actualitate Interna
Comentarii
Total 0 comments.
972
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22