Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Tudose a trimis la Cotroceni propunerea ca Marcel Ciolacu să preia conducerea MApN
E.B. - - - -
2017-09-05
Actualitate Interna
0

Premierul Mihai Tudose a afirmat, marți, că a trimis la Cotroceni propunerea ca vicepremierul Marcel Ciolacu să ocupe interimar postul de ministru al Apărării, după demisia lui Adrian Țuțuianu.

 

"I-am acceptat demisia (lui Adrian Ţuţuianu -n.n.) ... Am vorbit cu domnul președinte Dragnea, am vorbit cu domnul președinte Klaus Iohannis și am trimis actele către Cotroceni cu propunere de interimar — domnul viceprim-ministru Marcel Ciolacu. (...) În acest moment, hârtiile sunt către Cotroceni", a declarat Tudose, la România TV


 

Țuțuianu a demisioant invocând proasta comunicare

 

Ministrul Adrian Țuțuianu a anunțat, marți, că i-a lăsat premierului Tudose demisia sa de la conducerea MApN. "Am lăsat o demisie, urmează ca primul-ministru să o aprecieze", a spus Țuțuianu, marți, la Antena3.

 

El a invocat "proasta comunicare" pe subiectul plății sumelor aferente soldelor/salariilor de la nivelul sistemului militar.

 

"Eu am recunoscut în fața premierului că am greșit și în comunicarea cu domnia sa, pentru că nu l-am informat în timp util de această situație, și în al doilea rând că n-am comunicat în cursul zilei de astăzi cu presa (...) datorită programului, nu din alte motive. (...) I-am spus că, dacă asta e o soluție care repară lucrurile, eu mi-o asum pentru că sunt un om serios. Mi-a spus că această analiză o face domnia sa", a arătat Țuțuianu.

Ministrul Apărării a precizat că a avut, marți, o întâlnire cu șeful Executivului, în care premierul i-a reproșat modul în care a comunicat în privința salariilor și drepturilor personalului din sistemul militar.

 

Țuțuianu a dat asigurări că nu există probleme de natură financiară privind plata salariilor din sistemul militar. 

TAGS : Tudose Demisie Tutuianu MApN Marcel Ciolacu interimar
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
923
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22