Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Dragnea, pe urmele lui Ceaușescu: Partidul este România. Un mesaj pentru «vorbărețul» Ponta
E.B. - - - -
2017-09-09
Actualitate Interna
2

PSD este, practic, România, iar dacă cineva dorește să ia partidul înseamnă că nu a înțeles nimic din funcțiile în care a fost, indiferent despre cine e vorba, a declarat Liviu Dragnea, liderul PSD.

 
  


"Vrea cineva să ia partidul? Cine gândește așa înseamnă că nu a înțeles nimic din funcțiile în care a fost, indiferent despre cine e vorba. PSD-ul e un partid mult prea mare, este mai mult decât un partid, este practic România la scară mai mică. Nu îl poate lua nimeni. Sunt mulți care doresc să fie președinte la PSD, și este foarte bine, numai că acum ne ocupăm cu guvernarea și cu lucrurile serioase", a precizat Dragnea, la Bistrița, conform Agerpres.

 

Dragnea nu a dorit să comenteze acuzațiile la adresa sa aduse de fostul președinte al PSD, Victor Ponta, dar mesajul său se îndreaptă către fostul premier

 

Ieri, Victor Ponta a oferit un interviu pentru HotNews în care a dezvăluit că  Liviu Dragnea i-a adus în Guvern, pe vremea în care era premier, un document prin care i-a cerut să treacă lacul Belina în proprietatea CJ Teleorman, lac care ulterior a ajuns la Tel Drum.

 

Ponta a explicat că la scurt timp a fost invitat de Liviu Dragnea pe lacul Belina, însă la acel moment știa că este o proprietate privată a lui Dragnea, nu o proprietate a Tel Drum. Lacul Belina a fost făcut celebru în momentul în care Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu au mers la pescuit de știuci.

 

"Am spus de mult timp că nu comentez aceste ziceri ale fostului meu coleg. Sunt doar puțin trist și eu, și tot partidul", a spus Dragnea.

 

„Da, şi o să vă dau un alt exemplu care m-a deranjat foarte tare şi concret, cu acte. Domnul Dragnea mi-a cerut, a făcut de altfel hârtia pentru Guvern, pentru trecerea acelui lac la Consiliul Judeţean Teleorman. Eu am aflat acum din presă şi înţeleg că aşa este adevărat, cred că nu-i o minciună, că acel lac a ajuns la Tel Drum. Sigur că m-am enervat. Că nu mi-a zis că ajunge la Tel Drum, mi-a zis că ajunge la poporul teleormănean. (...) E şi semnătura mea acolo. Normal, după ce semnează toţi ceilalţi miniştri, semnează şi prim-ministrul. Dar, da, domnul Dragnea a propus ca acel lac să treacă la... dar nu mi-a zis că-l trece după aia la Tel Drum", a afirmat Victor Ponta întrebat dacă atunci când era şeful Executivului, Dragnea l-a rugat să intervină în vreun fel în favoarea firmei Tel Drum.

 

Ponta a precizat, pentru HotNews, că a fost de mai multe ori, atât el, cât şi alţii, pe Lacul Belina, fără să ştie că este o proprietatea Tel Drum.

 

*********************

 

La Bistrița, liderul PSD a reafirmat că are o relație foarte bună cu premierul Mihai Tudose și cu toți ceilalți membri ai Cabinetului condus de acesta.

TAGS : Ponta Dragnea TelDrum Belina Ceausescu partid PSD
Comentarii
Marius Nicolescu 2017-09-09
"Partidul e-n toate / E-n cele ce sunt / Si-n cele ce maine vor rade la Soare". E una dintre primele si cele mai nesuferite poezii patriotice. Parca Mihai Beniuc...prin 1963. Cum reusesc romanii sa mai creada inca, dupa zeci de ani, in valorile marxist-leniniste!? Poate sunt eu prea prost si prea batran. Sa crezi ca-ti vrea binele cel ce intotdeauna ti-a fost dusman.
gica 2017-09-09
Pacea de la Cozia da roade si iata ca un alt penal a devenit Luptator impotriva Coruptiei! Bravo Codruta,i-ai impacat pe toti,in afara de Basescu!
Total 2 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
2071
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22