Dragnea, pe urmele lui Ceaușescu: Partidul este România. Un mesaj pentru «vorbărețul» Ponta

E.b. | 09.09.2017

PSD este, practic, România, iar dacă cineva dorește să ia partidul înseamnă că nu a înțeles nimic din funcțiile în care a fost, indiferent despre cine e vorba, a declarat Liviu Dragnea, liderul PSD.

Pe aceeași temă

 
  


"Vrea cineva să ia partidul? Cine gândește așa înseamnă că nu a înțeles nimic din funcțiile în care a fost, indiferent despre cine e vorba. PSD-ul e un partid mult prea mare, este mai mult decât un partid, este practic România la scară mai mică. Nu îl poate lua nimeni. Sunt mulți care doresc să fie președinte la PSD, și este foarte bine, numai că acum ne ocupăm cu guvernarea și cu lucrurile serioase", a precizat Dragnea, la Bistrița, conform Agerpres.

 

Dragnea nu a dorit să comenteze acuzațiile la adresa sa aduse de fostul președinte al PSD, Victor Ponta, dar mesajul său se îndreaptă către fostul premier

 

Ieri, Victor Ponta a oferit un interviu pentru HotNews în care a dezvăluit că  Liviu Dragnea i-a adus în Guvern, pe vremea în care era premier, un document prin care i-a cerut să treacă lacul Belina în proprietatea CJ Teleorman, lac care ulterior a ajuns la Tel Drum.

 

Ponta a explicat că la scurt timp a fost invitat de Liviu Dragnea pe lacul Belina, însă la acel moment știa că este o proprietate privată a lui Dragnea, nu o proprietate a Tel Drum. Lacul Belina a fost făcut celebru în momentul în care Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu au mers la pescuit de știuci.

 

"Am spus de mult timp că nu comentez aceste ziceri ale fostului meu coleg. Sunt doar puțin trist și eu, și tot partidul", a spus Dragnea.

 

„Da, şi o să vă dau un alt exemplu care m-a deranjat foarte tare şi concret, cu acte. Domnul Dragnea mi-a cerut, a făcut de altfel hârtia pentru Guvern, pentru trecerea acelui lac la Consiliul Judeţean Teleorman. Eu am aflat acum din presă şi înţeleg că aşa este adevărat, cred că nu-i o minciună, că acel lac a ajuns la Tel Drum. Sigur că m-am enervat. Că nu mi-a zis că ajunge la Tel Drum, mi-a zis că ajunge la poporul teleormănean. (...) E şi semnătura mea acolo. Normal, după ce semnează toţi ceilalţi miniştri, semnează şi prim-ministrul. Dar, da, domnul Dragnea a propus ca acel lac să treacă la... dar nu mi-a zis că-l trece după aia la Tel Drum", a afirmat Victor Ponta întrebat dacă atunci când era şeful Executivului, Dragnea l-a rugat să intervină în vreun fel în favoarea firmei Tel Drum.

 

Ponta a precizat, pentru HotNews, că a fost de mai multe ori, atât el, cât şi alţii, pe Lacul Belina, fără să ştie că este o proprietatea Tel Drum.

 

*********************

 

La Bistrița, liderul PSD a reafirmat că are o relație foarte bună cu premierul Mihai Tudose și cu toți ceilalți membri ai Cabinetului condus de acesta.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22