Dragnea spune că a plătit elicopterul pentru Ţebea din buzunar. L-a costat 5.000 de euro

E.b. | 12.09.2017

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a declarart, marţi, că a preferat să meargă cu elicopterul la Sărbătorile Naţionale de la Ţebea pentru „siguranţa” sa, în condiţiile în care cursa a fost condusă de unul dintre cei mai buni piloţi din ţară, iar costurille deplasării au fost suportate de el, "ca persoană fizică".

Pe aceeași temă

el spune c[ apartul de zbor a fost condusă de unul dintre cei mai buni piloţi din ţară, iar costurille deplasării au fost suportate de el, "ca persoană fizică".

 

Întrebat dacă elicopterul folosit pentru deplasarea la Ţebea a fost plătit de partid, Liviu Dragnea a răspuns negativ.

 

Plătit de mine, persoană fizică”, a subliniat el., conform News.ro.

 

Chestionat în continuare cât a plătit, Dragnea a răspuns: „Ei, asta-i bună... nu vreau să stric piaţa”.

 

De asemenea, întrebat de ce a preferat să meargă cu elicopeterul, preşedintele Camerei Deputaţilor a spus că pentru „siguranţa” sa.

 

Siguranţă. După părerea mea, e unul dintre cei mai buni piloţi din ţară”, a completat Liviu Dragnea. 

 

Dragnea, cu elicopterul la Ţebea. Conexiunea cu "Brazilia"

 

"Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a venit și a plecat de la Țebea cu un elicopter privat, al firmei Cobrex Trans, din Brașov. Liderul social-democrat a evitat, astfel, traficul infernal. E drept, pe bani mulți. Sursele noastre au declarat că zborul cu elicopterul, timp de o oră, costă 1.500 de euro, iar drumul până la București este parcurs în peste o oră și jumătate. La un calcul simplu, aproape 5.000 de euro a cheltuit Liviu Dragnea pe transportul dus-întors", scria publicaţia locală, Glasul Hunedoarei
 
 

Potrviti jurnaliştilor hunedoreni, Dragnea "a ajuns pe aerodromul din Săulești încă de sâmbătă seara, iar duminică a mers la Țebea, la mormântul Crăișorului Avram Iancu", cele două zboruri fiind făcute "cu un elicopter privat al firmei Cobrex Trans, din Brașov". 

 

Insă iată ce scria RISE Project despre Cobrex, într-una din investigaţiile de anul acesta despre afacerile familiei Dragnea şi conexiunile cu Brazilia:

 

"Potrivit documentelor studiate de RISE Project, există o relație directă de afaceri între compania lui Gheorghiaș, Tel Drum SA și Cobrex. Tel Drum a făcut cel puțin o plată de 41150 de lei către firma de transport aerian în 2010. Cobrex îi aparține omului de afaceri Constantin Apăvăloaie, pilot devenit celebru anul trecut după ce a reușit să salveze o turistă care căzuse într-o crevasă în munții Bucegi. Cobrex a jucat de-a lungul anilor un rol important în campaniile electorale ale PSD. De pildă, firma a pus un elicopter la dispoziția lui Mircea Geoană, în campania electorală din 2009, când acesta a încercat să devină președinte al României".

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22