Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Mirel Palada l-a bătut pe senatorul USR Mihai Goțiu în pauza publicitară de la B1TV VIDEO
Dora Vulcan - - - -
2017-09-14
Actualitate Interna
1

Senatorul USR Mihai Gotiu a fost agresat fizic de sociologul Mirel Palada, miercuri seara, in timpul unei pauze publicitare din timpul emisiunii Talk B1, moderata de Nadia Ciurlin, informeaza postul de stiri in pagina online.

 

 

 

 

 

Scene incredibile în timpul pauzei publicitare din timpul emisiunii Talk B1, moderată de Nadia Ciurlin: după ce în timpul primei părți a emisiunii s-au contract puternic, în pauza publicitară, Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al guvernului Ponta, l-a bătut pe senatorul USR Mihai Goțiu, lovindu-l cu pumnul în zona feței, relatează postul de știri pe pagina sa online.

 

 

Momentul bătăii

 

"Din pacate pe pauza publicitara s-a intamplat un eveniment extrem de neplacut, domnul Mirel Palada l-a agresat fizic pe domnul Mihai Gotiu. Ne pare foarte rau pentru acest eveniment, din pacate au trebuit sa paraseasca amandoi platoul", a anuntat Nadia Ciurlin.

 

 

 

Momentele tensionate premergătoare bătăii din pauză

 

Mihai Gotiu a confirmat ulterior, revenit in studioul televiziunii B1TV, in emisiunea "Lumea lui Banciu", ca Mirel Palada l-a agresat.

 

 

"Ce s-a intamplat e foarte urat si foarte nasol ca si gest in sine si ca si comportament. Acum vreau sa ii linistesc pe cei care s-au uitat la emisiune si isi faceau probleme, primesc non-stop mesaje si intrebari daca sunt bine. Am patit lucruri si mai rele, sunt ok, o sa ma duc la IML cum ies de aici", a spus Gotiu.

 

 

El a fost rugat de Radu Banciu sa relateze cum s-a petrecut agresiunea.

 

 

"In prima parte a emisiunii, a intervenit de mai multe ori peste mine si am spus ca acesta este unul dintre motivele pentru care am intrat in politica, pentru ca m-am saturat de nesimtiti care intra peste tine si nu te lasa sa vorbesti. Nadia mi-a atras atentia la limbaj si am spus da, imi asum acest limbaj, pentru ca asta este definitia de dictionar a unui comportament lipsit de bun simt (...). In pauza, dl Palada a inceput sa ma ameninte, ca nu cumva sa mai indraznesc sa-i spun ca e nesimtit, ca imi arata el dupa emisiune. Am spus ca daca va continua sa intre peste mine si sa nu ma lase sa vorbesc, voi atrage atentia ca asta este comportamentul nesimtit. Moment in care a sarit, m-a lovit cu pumnul. colegii din studio de abia l-au desprins de pe mine si l-au condus catre iesire", a relatat Goțiu. 

 

 

Intrebat de cate ori a fost lovit de Palada, Gotiu a raspuns: "Cred ca o data a reusit sa imi dea un pumn in gura (...) Am observat ca am si o julitura la picior".

 

 

"Maine dimineata ma duc la politie. Vreau sa ma linistesc in acest moment. Maine va fi o zi lunga. Probabil, din cate am inteles, cei de la B1 vor prezenta imaginile maine. Am fost lovit cu pumnii si picioarele dupa ce i-am atras atentia lui Palada, de mai multe ori, despre modul in care vorbeste. M-a lovit cu pumnul in gura. Sunt in regula, am suferit lucruri si mai rele", a mai spus Mihai Gotiu si intr-o interventie la Realitatea TV, potrivit News.ro.

 

 

 

 

 

TAGS : palada gotiu b1 bataie psd usr banciu
Mai multe din Actualitate Interna
Comentarii
?????? 2017-09-14
"Moment promoțional" pentru PSD, cu Mirel Palada ?
Total 1 comments.
3829
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22