Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Doi deputați USR spun că au fost amenințați cu moartea de parlamentari ai PSD
Dora Vulcan - - - -
2017-09-14
Actualitate Interna
0

Deputatul USR Iulian Bulai (foto stânga) spune că a fost amenințat că va fi „executat” de deputatul Petre Florin Manole (foto dreapta) și că Incidentul ar fi avut loc în luna iunie. Deputatul PSD spune că este o minciună.

 

  Iulian Bulai vorbește și despre un alt incident, petrecut ieri, în Comisia de agricultură. Deputatul USR Adrian Prisnel ar fi fost amenințat cu moartea de către Nicu Niță, deputat PSD de Brăila, scrie Digi 24.

 

„Absolut revoltătoare replica deputatului PSD de Brăila, Nicu Niță. În timpul dezbaterii de la Comisia pentru Agricultură, în timp ce USR susținea că ordinul care omoară 140 urși este total greșit, Nicu Niță are o remarcă halucinantă, spunând „eu v-aș omorî pe voi”. Pe noi, cei de la USR. La final, a continuat cu jignirile, amenințând inclusiv cu bătaia un coleg din USR. Un asemenea comportament în societate și, mai ales, în instituția parlamentară, este incalificabil”, a susținut Adrian Prisnel.

 

În acest context, Iulian Bulai relatează o întâmplare petrecută în luna iunie, la o ședință din sesiunea parlamentară trecută.

 

„Îmi iau inima în dinți și vă mărturisesc că la sfârșitul lunii iunie, în ultima ședință a Comisiei pentru Egalitate de Șanse, conduceam ședința în calitate de vicepreședinte. Nu am început încă ședința și intră deputatul PSD Florin Manole în sală și după un schimb de replici îmi spune: mă va urmări în toți acești patru ani și mă va executa. Am văzut negru în fața ochilor și au început să îmi tremure picioarele. Nu sunt obișnuit cu astfel de amenințări și nici cu asemenea limbaj. Am refuzat să încep ședința. Șefa stafului tehnic a intervenit și l-a avertizat pe Manole că dacă mai are asemenea comportament nu îl mai lasă să vină ca supleant la noi în comisie. Acesta este nivelul lor și acestea sunt riscurile la care ne expunem lucrând în același mediu cu ei. De la tineri la bătrâni, o apă și un pământ. Mi se face sincer frică să mai intru în contact cu acești oameni”, a povestit Iulian Bulai, pe Facebook.

 

În replică, Petre Florin Manole susține că Iulian Bulai este „un mincinos patologic” și că relatarea sa este o „este o minciună incredibilă”.

 

„Sunt martori că la ședinta aia am spus în mod repetat că refuz să vorbesc cu Iulian Bulai, cu atât mai puțin să "execut" pe cineva, orice vrea să însemne asta. Rușinos!”, a mai precizat deputatul PSD.

TAGS : usr agresiune parlamentari psd violenta parlament
Mai multe din Actualitate Interna
Comentarii
Total 0 comments.
1411
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22