USR spune că Palada a primit de la Firea un contract cu primăria prin încredințare directă

Dora Vulcan | 15.09.2017

"Firma domnului Mirel Palada tocmai a obtinut de la doamna Gabriela Firea, de la Primaria Capitalei, o incredintare directa de 108.000 lei in aceste zile. O sa monitorizam acest contract sa vedem in ce masura indeplineste conditiile de legalitate."

Pe aceeași temă

 

 

 

 

Declarația aparține lui Dan Barna, purtător de cuvânt al USR, făcută ntr-o conferinta de presa tinuta joi, dupa scandalul din seara precedenta, incheiat cu o plangere penala depusa pe numele lui Mirel Palada.

 

 

Conform Hotnews.ro, contractul la care s-a referit Dan Barna a fost atribuit in data de 7 iunie firmei Sociopol, institut condus de Mirel Palada, suma de 108.000 de lei fiind cheltuita de Primaria Capitalei pentru realizarea unui sondaj de opinie pe un esantion de 2.400 de persoane. Autoritatea contractanta este Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucuresti.

 

De asemenea, Mirel Palada a facut parte din juriul care a decis logo-ul Capitalei.

 

La randul sau, consilierul general din partea USR Clotilde Armand a solicitat SNSPA sa se delimiteze public de Mirel Palada, care este cadru didactic asociat la Facultatea de Comunicare si Relatii Publice.

 

Rectorul SNSPA este fostul ministru al Educatiei Remus Pricopie (PSD).

 

Fost consilier si purtator de cuvant al premierului Victor Ponta, Mirel Palada este cunoscut pentru izbucnirile sale verbale violente, insa miercuri seara acesta a trecut si la fapte, lovindu-l pe senatorul USR Mihai Gotiu intr-un studio de televiziune. Mihai Gotiu a depus joi plangere penala pentru ultraj.

 

 

Reacția Primăriei Capitalei

 

Intr-un comunicat remis  Ziare.com de Primaria Bucuresti se arata urmatoarele:

 

"1. Pana in momentul de fata, dl. Mirel Palada nu a incasat nicio suma de bani de la Primaria Municipiului Bucuresti sau de la vreo structura subordonata a acesteia, nici in nume personal si nici prin intermediul vreunei companii la care este actionar sau administrator.

 

2. Toti membrii juriului concursului pentru realizarea unui logo reprezentativ pentru Bucuresti, inclusiv dl. Mirel Palada, au prestat aceasta activitate pro-bono si nu au avut niciun fel de beneficii materiale, directe sau indirecte".

 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22