SNSPA se delimitează de bătăușul Palada: dezaprobăm ferm orice element de agresivitate

Dora Vulcan | 15.09.2017

"In acest moment, domnul Mirel Palada nu este cadru didactic titular si nici profesor asociat al SNSPA. Regretam faptul ca imaginea SNSPA este folosita in interese exterioare mediului universitar. (...) SNSPA dezaproba ferm orice act/element de agresivitate, verbala sau fizica."

Pe aceeași temă

 

 

 

Dupa ce joi in spatiul public au aparut informatii cum ca Mirel Palada ar fi profesor asociat al SNSPA, universitatea vine cu precizari:

 

"In acest moment, domnul Mirel Palada nu este cadru didactic titular si nici profesor asociat al SNSPA.

 

Regretam faptul ca imaginea SNSPA este folosita in interese exterioare mediului universitar.

 

De asemenea, facem apel la responsabilitate, decenta si toleranta din partea oricarui actor public. SNSPA sustine dezbaterile publice, bazate pe rationamente valide, respect, iar neintelegerile trebuie clarificate, cu buna credinta. Totodata, SNSPA dezaproba ferm orice act/element de agresivitate, verbala sau fizica", informeaza un comunicat remis Ziare.com de unitatea de invatamant.

 

Organizatia PACT pentru Romania a solicitat, joi, conducerii Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative, sa incheie colaborarea cu Mirel Palada, despre care sustinea ca ar fi cadru didactic asociat la aceasta institutie.

 

La fel, a scris pe Facebook ieri si Clotilde Armand, consilier local USR: "SNSPA trebuie sa se disocieze total de sociologul bataus, cadru didactic asociat la Facultatea de Comunicare si Relatii Publice. Domnul dr. Mirel Palada prezinta un nivel foarte scazut de neuroni si serotonina."

 

 

 

 

  •  Mirel Palada l-a bătut pe senatorul USR Mihai Goțiu în pauza publicitară de la B1TV 

 

 

Senatorul USR Mihai Gotiu a fost agresat fizic de sociologul Mirel Palada, miercuri seara, in timpul unei pauze publicitare din timpul emisiunii Talk B1, moderata de Nadia Ciurlin, informeaza postul de stiri in pagina online.

 

 

 

 

Scene incredibile în timpul pauzei publicitare din timpul emisiunii Talk B1, moderată de Nadia Ciurlin: după ce în timpul primei părți a emisiunii s-au contract puternic, în pauza publicitară, Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al guvernului Ponta, l-a bătut pe senatorul USR Mihai Goțiu, lovindu-l cu pumnul în zona feței, relatează postul de știri pe pagina sa online.

 

 

Momentul bătăii

 

"Din pacate pe pauza publicitara s-a intamplat un eveniment extrem de neplacut, domnul Mirel Palada l-a agresat fizic pe domnul Mihai Gotiu. Ne pare foarte rau pentru acest eveniment, din pacate au trebuit sa paraseasca amandoi platoul", a anuntat Nadia Ciurlin.

 

 

 

Momentele tensionate premergătoare bătăii din pauză

 

Mihai Gotiu a confirmat ulterior, revenit in studioul televiziunii B1TV, in emisiunea "Lumea lui Banciu", ca Mirel Palada l-a agresat.

 

 

"Ce s-a intamplat e foarte urat si foarte nasol ca si gest in sine si ca si comportament. Acum vreau sa ii linistesc pe cei care s-au uitat la emisiune si isi faceau probleme, primesc non-stop mesaje si intrebari daca sunt bine. Am patit lucruri si mai rele, sunt ok, o sa ma duc la IML cum ies de aici", a spus Gotiu.

 

 

El a fost rugat de Radu Banciu sa relateze cum s-a petrecut agresiunea.

 

 

"In prima parte a emisiunii, a intervenit de mai multe ori peste mine si am spus ca acesta este unul dintre motivele pentru care am intrat in politica, pentru ca m-am saturat de nesimtiti care intra peste tine si nu te lasa sa vorbesti. Nadia mi-a atras atentia la limbaj si am spus da, imi asum acest limbaj, pentru ca asta este definitia de dictionar a unui comportament lipsit de bun simt (...). In pauza, dl Palada a inceput sa ma ameninte, ca nu cumva sa mai indraznesc sa-i spun ca e nesimtit, ca imi arata el dupa emisiune. Am spus ca daca va continua sa intre peste mine si sa nu ma lase sa vorbesc, voi atrage atentia ca asta este comportamentul nesimtit. Moment in care a sarit, m-a lovit cu pumnul. colegii din studio de abia l-au desprins de pe mine si l-au condus catre iesire", a relatat Goțiu. 

 

 

Intrebat de cate ori a fost lovit de Palada, Gotiu a raspuns: "Cred ca o data a reusit sa imi dea un pumn in gura (...) Am observat ca am si o julitura la picior".

 

 

"Maine dimineata ma duc la politie. Vreau sa ma linistesc in acest moment. Maine va fi o zi lunga. Probabil, din cate am inteles, cei de la B1 vor prezenta imaginile maine. Am fost lovit cu pumnii si picioarele dupa ce i-am atras atentia lui Palada, de mai multe ori, despre modul in care vorbeste. M-a lovit cu pumnul in gura. Sunt in regula, am suferit lucruri si mai rele", a mai spus Mihai Gotiu si intr-o interventie la Realitatea TV, potrivit News.ro.

 

 

 

 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22