Bădălău, numărul doi în PSD, acuzat de agresiune de liberalul Marin Anton. Ringul: o nuntă

Dora Vulcan | 17.09.2017

Niculae Bădălău, preşedintele executiv al PSD, este acuzat de liberalul Anton Marin că l-ar fi lovit, sâmbătă seara, când cei doi ar fi participat la o nuntă. IPJ Giurgiu a deschis un dosar penal, cauza urmând a fi preluată de la Parchetul General.

Pe aceeași temă

 

 

 "Avem o sesizare a unei persoane de 57 ani din Grădinari, judeţul Giurgiu, care reclamă că a fost agresat în cadrul unui eveniment privat de un alt bărbat. Avem dosar pentru loviri şi alte violenţe si ameninţare. Cauza urmează să fie preluată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ)", a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu.

 

Deputatul PNL Marin Anton a declarat că preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, alături de care a participat sâmbătă seara la o nuntă, l-a înjurat, ameninţat şi l-a lovit ”cu un pod de palmă peste gură”.

 

”Nu ştiu de la ce a pornit, nu ştiu ce a avut cu mine. Eu nu am zis nimic. Totul a durat trei minute. Eram la nuntă, s-a repezit la mine, m-a înjurat de măicuţa mea, m-a ameninţat şi a culminat venind la noi şi mi-a dat un pumn, aşa, un pod de palmă în gură”, spune Marin Anton.

 

El a mai spus că, în momentul în care a ajuns la nuntă, Niculae Bădălău se afla deja la eveniment.

 

”M-a înjurat, a vorbit multe şi nevrute... Nu ştiu dacă era beat sau nu, pentru că eu abia ajunsesem la nuntă şi nu apucasem să beau nicio gură de apă”, a mai spus Marin Anton.

 

Niculae Bădălău nu a putut fi contactat până la ora transmiterii ştirii.

 

Citește și Gruparea bădăranilor.Politicieni plătiți din bani publici ca să înjure și să împartă pumni

 

 

  • Filmul incidentului în care Mirel Palada l-a lovit pe Mihai Goțiu  

 

B1 TV a difuzat vineri seara filmul aproape complet al incidentului in care Mirel Palada l-a lovit cu pumnul în figură pe senatorul USR Mihai Gotiu. Înregistrarea a fost transmisă de B1TV numai după ce o copie a ei a fost predată la poliție, unde Goțiu a depus plângere penală împotriva lui Palada.

 

 

Senatorul USR Mihai Gotiu a fost agresat fizic de sociologul Mirel Palada, miercuri seara, în timpul unei pauze publicitare a emisiunii Talk B1, moderată de Nadia Ciurlin.

 

În timpul primei părți a emisiuniii, cei doi s-au contract puternic. În pauza publicitară, Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al guvernului Ponta, l-a bătut pe senatorul USR Mihai Gotiu: inițial i-a aplicat un upercut, care nu se vede pe înregistrări dar confirmat de moderatoarea Nadia Ciurlin și de profesorul Nistor, aflat și el în studio în momentul incidentului, iar ulterior l-a înhățat de păr, pe la spate, pentru a-l bloca fața, ca într-o menghină - creată între masa invitaților și mâna înfiptă în păr- și a-i putea aplica, astfel, mai multe serii de lovituri. Goțiu a reușit să iasă din blocaj și să se întoarcă pentru a-l putea îndepărta de el, moment în care mai mulți angajați ai postului au intervenit și i-au despărțit.

 

 

Imaginile cu bataia au ajuns vineri si pe masa anchetatorilor, dupa au fost solicitate in mod oficial de politisti. Cererea politistilor vine dupa ce Mihai Gotiu a facut plangere penala impotriva lui Mirel Palada.

 

 

 

 

  •  Mirel Palada l-a bătut pe senatorul USR Mihai Goțiu în pauza publicitară de la B1TV 

 

 

Senatorul USR Mihai Gotiu a fost agresat fizic de sociologul Mirel Palada, miercuri seara, in timpul unei pauze publicitare din timpul emisiunii Talk B1, moderata de Nadia Ciurlin, informa joi postul de stiri in pagina online.

 

Scene incredibile în timpul pauzei publicitare din timpul emisiunii Talk B1, moderată de Nadia Ciurlin: după ce în timpul primei părți a emisiunii s-au contract puternic, în pauza publicitară, Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al guvernului Ponta, l-a bătut pe senatorul USR Mihai Goțiu, lovindu-l cu pumnul în zona feței, relatează postul de știri pe pagina sa online.

 

 

"Din pacate pe pauza publicitara s-a intamplat un eveniment extrem de neplacut, domnul Mirel Palada l-a agresat fizic pe domnul Mihai Gotiu. Ne pare foarte rau pentru acest eveniment, din pacate au trebuit sa paraseasca amandoi platoul", a anuntat Nadia Ciurlin.

 

 

 

Momentele tensionate premergătoare bătăii din pauză

 

Mihai Gotiu a confirmat ulterior, revenit in studioul televiziunii B1TV, in emisiunea "Lumea lui Banciu", ca Mirel Palada l-a agresat.

 

 

"Ce s-a intamplat e foarte urat si foarte nasol ca si gest in sine si ca si comportament. Acum vreau sa ii linistesc pe cei care s-au uitat la emisiune si isi faceau probleme, primesc non-stop mesaje si intrebari daca sunt bine. Am patit lucruri si mai rele, sunt ok, o sa ma duc la IML cum ies de aici", a spus Gotiu.

 

 

El a fost rugat de Radu Banciu sa relateze cum s-a petrecut agresiunea.

 

 

"In prima parte a emisiunii, a intervenit de mai multe ori peste mine si am spus ca acesta este unul dintre motivele pentru care am intrat in politica, pentru ca m-am saturat de nesimtiti care intra peste tine si nu te lasa sa vorbesti. Nadia mi-a atras atentia la limbaj si am spus da, imi asum acest limbaj, pentru ca asta este definitia de dictionar a unui comportament lipsit de bun simt (...). In pauza, dl Palada a inceput sa ma ameninte, ca nu cumva sa mai indraznesc sa-i spun ca e nesimtit, ca imi arata el dupa emisiune. Am spus ca daca va continua sa intre peste mine si sa nu ma lase sa vorbesc, voi atrage atentia ca asta este comportamentul nesimtit. Moment in care a sarit, m-a lovit cu pumnul. colegii din studio de abia l-au desprins de pe mine si l-au condus catre iesire", a relatat Goțiu. 

 

 

Intrebat de cate ori a fost lovit de Palada, Gotiu a raspuns: "Cred ca o data a reusit sa imi dea un pumn in gura (...) Am observat ca am si o julitura la picior".

 

 

"Maine dimineata ma duc la politie. Vreau sa ma linistesc in acest moment. Maine va fi o zi lunga. Probabil, din cate am inteles, cei de la B1 vor prezenta imaginile maine. Am fost lovit cu pumnii si picioarele dupa ce i-am atras atentia lui Palada, de mai multe ori, despre modul in care vorbeste. M-a lovit cu pumnul in gura. Sunt in regula, am suferit lucruri si mai rele", a mai spus Mihai Gotiu si intr-o interventie la Realitatea TV, potrivit News.ro.

 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22