Fifor se va întâlni cu omologul american de la Apărare și cu șefii companiilor din domeniu

Dora Vulcan | 17.09.2017

Ministrul Apărării Naționale Mihai Fifor se va afla în perioada 17-22 septembrie într-o vizită de lucru în SUA, informează biroul de presă al ministerului.

Pe aceeași temă

 

 

 

 Din delegatie vor face parte seful Statului Major General, generalul Nicolae Ciuca, secretarul de stat pentru armamente, Florin-Lazar Vladica, si alti sefi de structuri centrale din minister.

 

Pe timpul vizitei, ministrul apararii nationale se va intalni cu Secretarul Apararii, James Mattis, cu adjunctul consilierului prezidential pentru securitate nationala, Ricky Waddell, cu membri ai Congresului SUA si cu reprezentantii principalelor companii din industria de aparare americana, anunță MApN într-un comunicat de presă.

 

Delegatia va participa, de asemenea, la o ceremonie militara, unde ministrul Mihai Fifor va depune o coroana de flori la Mormantul Ostasului Necunoscut din Arlington National Cemetery.

 

Parteneriatul strategic cu SUA este unul din pilonii fundamentali ai apararii si securitatii in Romania, contribuind in mod direct la consolidarea profilului euro-atlantic al acesteia, si ramane esential in actualul mediu complex de securitate regional si international.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22