Dragomir, la Comisia SRI: Voi vorbi azi despe încălcarea legii şi despre culoarele Justiţiei

E.b. | 19.09.2017

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a declarat, la sosirea la comisia parlamentară de control al SRI, că va vorbi în faţa parlamentarilor despre două subiecte: utilizarea mandatelor de siguranţă naţională în mod ilegal în dosarele de corupţie şi despre ”culoarele Justiţiei”.

Pe aceeași temă

  

Azi voi vorbi despre două lucruri importante: în primul rând despre încălcarea legii şi despre utilizarea mandatelor de siguranţă naţională în mod ilegal în dosarele de corupţie şi, în al doilea rând, vom vorbi despre «culoarele Justiţiei»”. În rest, discuţia se va extinde în funcţie de întrebările care îmi vor fi adresate şi de ceea ce va evolua în termenii discuţiei problematica”, a declarat Daniel Dragomir, conform News.ro.

 

Fostul colonel SRI a spus că a venit în faţa comisiei parlamentare cu tot ce este necesar pentru a-şi dovedi cele spuse în spaţiul public până acum.
 

Întrebat cum comentează afirmaţiile fostului său superior, generalul Florian Coldea, care a negat într-un interviu pentru Ziare.com dezvăluirile făcute de el până acum, Dragomir a spus că este gata să dea un contra-interviu aceleiaşi publicaţii.
 

Voi avea o poziţie, voi începe să comentez aceste lucruri deseară, pe blog, după ora 21:00. Astăzi a fost o zi puţin cam aglomerată. Ce pot însă să vă spun este un singur lucru: observ că eu nu am menţionat Ziare.com în declaraţiile mele. Pentru că tot vorbeam de metadate, Ziare.com s-a autodeconspirat în acest interviu. Mai mult decât atât, eu mă declar deschis, în situaţia în care Ziare.com doreşte, să îmi ia un interviu de răspuns şi dacă doamna Ioana Ene Dogioiu primeşte aprobare pentru acest interviu, eu sunt deschis să o fac”, a mai spus Dragomir. 

 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marţea trecută, la Parlament, referitor la dezvăluirile pe care le-a făcut fostul colonel SRI Daniel Dragomir, fost adjunct al lui Florian Coldea, cu privire la activitatea DNA şi a Serviciului Român de Informaţii, că ceea ce a apărut în spaţiul public este foarte grav, iar Dragomir ar trebui chemat „rapid” la audieri în cadrul Comisiei de control al SRI.
 

Daniel Dragomir a făcut o serie de dezvăluiri la RTV, potrivit cărora rechizitoriile prezentate de procurorii DNA în instanţă erau scrise de ofiţerii SRI.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22