Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Dragomir, la Comisia SRI: Voi vorbi azi despe încălcarea legii şi despre culoarele Justiţiei
E.B. - - - -
2017-09-19
Actualitate Interna
0

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a declarat, la sosirea la comisia parlamentară de control al SRI, că va vorbi în faţa parlamentarilor despre două subiecte: utilizarea mandatelor de siguranţă naţională în mod ilegal în dosarele de corupţie şi despre ”culoarele Justiţiei”.

  

Azi voi vorbi despre două lucruri importante: în primul rând despre încălcarea legii şi despre utilizarea mandatelor de siguranţă naţională în mod ilegal în dosarele de corupţie şi, în al doilea rând, vom vorbi despre «culoarele Justiţiei»”. În rest, discuţia se va extinde în funcţie de întrebările care îmi vor fi adresate şi de ceea ce va evolua în termenii discuţiei problematica”, a declarat Daniel Dragomir, conform News.ro.

 

Fostul colonel SRI a spus că a venit în faţa comisiei parlamentare cu tot ce este necesar pentru a-şi dovedi cele spuse în spaţiul public până acum.
 

Întrebat cum comentează afirmaţiile fostului său superior, generalul Florian Coldea, care a negat într-un interviu pentru Ziare.com dezvăluirile făcute de el până acum, Dragomir a spus că este gata să dea un contra-interviu aceleiaşi publicaţii.
 

Voi avea o poziţie, voi începe să comentez aceste lucruri deseară, pe blog, după ora 21:00. Astăzi a fost o zi puţin cam aglomerată. Ce pot însă să vă spun este un singur lucru: observ că eu nu am menţionat Ziare.com în declaraţiile mele. Pentru că tot vorbeam de metadate, Ziare.com s-a autodeconspirat în acest interviu. Mai mult decât atât, eu mă declar deschis, în situaţia în care Ziare.com doreşte, să îmi ia un interviu de răspuns şi dacă doamna Ioana Ene Dogioiu primeşte aprobare pentru acest interviu, eu sunt deschis să o fac”, a mai spus Dragomir. 

 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marţea trecută, la Parlament, referitor la dezvăluirile pe care le-a făcut fostul colonel SRI Daniel Dragomir, fost adjunct al lui Florian Coldea, cu privire la activitatea DNA şi a Serviciului Român de Informaţii, că ceea ce a apărut în spaţiul public este foarte grav, iar Dragomir ar trebui chemat „rapid” la audieri în cadrul Comisiei de control al SRI.
 

Daniel Dragomir a făcut o serie de dezvăluiri la RTV, potrivit cărora rechizitoriile prezentate de procurorii DNA în instanţă erau scrise de ofiţerii SRI.

 

TAGS : Dragomir SRI Coldea interviu comisie Parlament dosare coruptie
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
754
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22