Concert extraordinar la Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti

Fara Autor | 20.09.2017

2017 / 09 / 24

Pe aceeași temă

Elite Art Club UNESCO organizează pe data de 24 septembrie 2017, la ora 18.00, un concert de gală în Sala „George Enescu” din cadul Universităţii Naţionale de Muzică. Pe scenă va evolua Camerata Regală alături de 8 dirijori din cadrul Masterclass-ului de Dirijat Jeunesses Musicales.

 

Masterclass-ul de Dirijat Jeunesses Musicales reuneşte dirijori din toate colţurile lumii care sunt dedicaţi profesionalismului şi excelenţei. Anul acesta programul a atras participanţi din Turcia, Australia, Coreea de Sud, Japonia, Hong Kong, Israel şi România. Sub îndrumarea profesorilor de renume internaţional Christian Ehwald şi Sigmund Thorp, dirijorii vor participa la cursuri de măiestrie intensive în vederea îmbunătăţirii tehnicii dirijorale. Pentru a susţine performanţa dirijorilor români, anul acesta La Fântâna oferă 4 burse de studiu.

 

Masterclass-ul este organizat de către Elite Art Club UNESCO, unicul reprezentant Jeunesses Musicales Internaţional din România. Ca în fiecare an, Masterclass-ul se încheie cu un concert de gală în cadrul căruia vor dirija 8 cursanţi ce s-au remarcat pe parcursul lucrărilor. Dintre aceştia, va fi ales cel mai bun cursant care va primi ca premiu un concert cu Camerata Regală în cadrul sezonului viitor al orchestrei.

 

Dedicat organizaţiei Help Autism, care urmăreşte să sensibilizeze publicul cu privire la greutăţile aferente acestei boli şi să ofere sprijin concret copiilor care se confruntă cu autismul, concertul de gală din 24 septembrie va răsfăţa melomanii cu un repertoriu bogat, ce include compoziţiile unor genii precum Mozart, Beethoven, Tchaikovsky şi Bartholdy.

 

Accesul la concert este gratuit, pe baza unei invitaţii care se obţine la anca.pricop@eliteart.org. Numărul de locuri alocate prin invitaţie este limitat. Invitaţiile sunt acordate în ordinea sosirii mail-urilor.

 

Pentru mai multe detalii, consultaţi http://www.bucharestcompetition.ro.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22