Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


După modelul Ceaușeascăi, primarul Firea ne trimite la locurile noastre: rămâneți acasă
Dora Vulcan - - - -
2017-09-20
Actualitate Interna
0

Primarul general Gabriela Firea le cere bucureștenilor să rămână acasă miercuri seara, având în vedere avertizările meteorologice.

 

 

 

 

 Ce face primarul unei capitale europene, inapt să gospodărească un oraș? Bagă spaima în locuitori și le cere să se baricadeze în case pentru a face față riscului unei furtuni. ”Chiar dacă instituțiile statului iau toate măsurile necesare în aceste situații." Serios? Și care sunt acelea din moment ce suntem în pericol dacă nu stăm pe la casele noastre?

Se știe cu musca pe căciulă? Ceva porți de intrare făcute pe bani grei fără respectarea condițiilor tehnice? Ceva bannere montate de mântuială pe șpagă sau de firmele de casă ale PSD?

Sindromul drobului de sare: băgăm spaima în populație ca să părem grijulii și responsabili. Ca să se poată scutura de responsabilitate dacă ne pică în cap vreo lucrare de mântuială și să poată spune ”v-am spus eu”?

Când ar fi fost mai simplu să depună mărturie pentru lucrări făcute cu responsabilitate sub oblăduirea sa. Sau nu?

Se repetă aberația trimiterii acasă a elevilor care nu au putut face față nămeților pentru că primărița era prea ocupată să facă transmisiuni în direct de la deszăpezire. Mergeți la locurile voastre, tovarăși. Alo!

 

 

 "Aș dori să adresez o rugăminte bucureștenilor. Dacă în această seară nu au drumuri foarte urgente, strict necesare, să rămână acasă, pentru că, după ora 20,00, vor începe aceste fenomene meteo extreme, vântul care va avea aspect de vijelie și este bine să ne protejăm, chiar dacă instituțiile statului iau toate măsurile necesare în aceste situații", a declarat Firea, la un comandament convocat la Primăria Capitalei, transmite Agerpres.

TAGS : capitala primarie firea
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1417
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22