Liviu Dragnea face evaluarea Cabinetului Tudose la sfârșitul lunii septembrie

Dora Vulcan | 20.09.2017

Liviu Dragnea, liderul partidului care asigură, alături de ALDE, a anunțat că va face o evaluare a Guvernului Tudose se va realiza la sfârșitul lunii, pe 29 septembrie.

Pe aceeași temă

 

 

 

 Evaluarea va fi prezentată la reuniunea Comitetului Executiv Național al PSD de la Sucevița. "Voi prezenta o evaluare a mea, din partea PSD, a guvernării săptămâna viitoare, la CExN la Sucevița", a anunțat Liviu Dragnea la RTV, televiziunea patronată de fugarul Sebastian Ghiță. 

 

Pe de altă parte, cu privire la eventuale remanieri, Dragnea a spus că, din punctul său de vedere, "la ora asta nu poate fi vorba despre niciun ministru". "Din punctul meu de vedere. Dar...", a completat el.

 

Dragnea a susținut că ritmul impus de el membrilor cabinetului este "unul drăcesc". "Eu mai făceam practică în liceu și la rețele electrice. Le-am spus: 'Nu se lucrează la 220, ci la 380'. Ritmul este infernal, nu suntem în situația în care ai timp să o lălăi la minister, ai timp să faci multe greșeli, pentru că trenul trece repede prin gări, nu avem timp de asta", a declarat liderul PSD.

 

Întrebat dacă Darius Vâlcov va participa la această evaluare, Liviu Dragnea a confirmat. "Bineînțeles. Nu renunț sub nicio formă. Este foarte bun economist, un om cu viziune și un om care poate participa la o construcție serioasă a unui program de guvernare, lucru pe care l-a și făcut. Este un om respectat în partid și în guvern".

 

Darius Vâlcov, fost ministru de Finanțe, este socotit unul dintre autorii programului economic al PSD și principalul evaluator al activității Cabinetului Grindeanu.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22