Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Purtătorul de cuvânt al PSD, spune că partidul se luptă, în continuare, cu «binomul»
E.B. - - - -
2017-09-22
Actualitate Interna
2

Pare că PSD se pune în formație de luptă după inculparea vicepremierului Sevil Shhaideh de către procurorii DNA. Adrian Dobre, purtătorul de cuvânt al PSD, a declarat că liderii partidului nu vor ceda în fața a ceea ce el numeşte asaltului DNA.

 
 
 ”Pot să spun ceea ce vede toată lumea că binomul este disperat și asta demonstrează mișcările din ultima perioadă. Eu vreau să asigur pe toată lumea că nu vom ceda în această luptă și vom avea tăria să ducem bătălia până la capăt.

 

Cred în nevinovăția, atât a Rovanei Plumb, cât și a doamnei Sevil Shhaideh, Le cunosc pe amândouă și cred în nevinovăția lor. Se resimte o anumită disperare din partea binomului și încearcă cu ultimele puteri să lovească în PSD.

 

Toate aceste acțiuni ale DNA tind către aceleași obiectiv și devine din ce în ce mai clar că ținta este PSD și președintele Liviu Dragnea”, a declarat Adrian Dobre,conform Striripesurse​.

 

********************

 

Vicepremierul Sevil Shhaideh, la data faptelor secretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP), este urmărită penal de procurorii anticorupție pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, se arată într-un comunicat al DNA.     

     

TAGS : PSD Shhaideh DNA binom lupta procurori
Comentarii
Leon 2017-09-23
Se lupta pe dracu cu binomul? Se lupta cu justitia, singurul brat care-i poate trezi la realitate in snsul ca le aduce aminte ca mai presus de lege nu este nimeni,chiar daca a fost ales de vulg........
nic 2017-09-23
Eh, daca e nevinovata sa mearga cu curaj si incredere la DNA, dar sa demisioneze imediat, asa se face in tarile democratice, pana se clarifica treaba stai pe tusa!!! S-o vedem pe unde scoate camasa, ori fura dracnea iar dovezile inciminatoare...
Total 2 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1613
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22