Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Bombardiere americane, într-o demonstrație de forță pe Coasta de Est a Coreei de Nord
Dora Vulcan - - - -
2017-09-24
International
0

Bombardiere B-1B Lancer, escortate de avioane de lupta, au zburat, sambata, in spatiul international din largul Coastei de Est a Coreei de Nord, intr-o demonstratie de forta a Pentagonului, care isi etalează optiunile in eventualitatea unui conflict militar cu Phenianul, relateaza Reuters.

 

 

 

 "Este cel mai indepartat punct din nordul Zonei Demilitarizate in care a ajuns un avion de lupta sau un bombardier american in apropierea coastei Coreei de Nord in secolul 21, o demonstratie a cat de serios tratam comportamentul nesabuit al Coreei de Nord", a declarat purtatorul de cuvant al Pentagonului, Dana White., transmite Hotnews.ro.

 

Presedintele american Donald Trump a amenintat, marti, in fata ONU, ca "va distruge in totalitate" Coreea de Nord, un "regim viciat", in cazul unui atac lansat de Phenian. Trump a avertizat, in primul sau discurs in fata Adunarii Generale a Natiunilor Unite, ca liderul nord-coreean, Kim Jong-Un, se lanseaza intr-o "misiune sinucigasa".

 

La randul sau, liderul nord-coreean Kim Jong-un l-a avertizat, vineri, pe Donald Trump, pe care l-a numit "nebun", ca "va plati scump" pentru declaratiile din discursul de la Adunarea Generala ONU.

TAGS : sua coreea de nord bombardiere demonstratie pentagon
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din International
2486
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22