Noul director al TVR:Nu-mi place ca angajatii TVR isi exprima optiunile politice in online

I.m. | 27.09.2017

Doina Gradea, noul director interimar al TVR, pina in prezent membra in Consiliul de administratie din partea PSD, a declarat miercuri, la parlament, ca nu ii place faptul ca angajatii din televiziunea publica isi exprima in online optiunile politice, intrucat trebuie sa fie impartiali.

Pe aceeași temă

 

 

 

Consiliul de administratie al TVR a fost demis prin votul parlamentului ca urmare a respingerii raporutului de activitate. Singurii parlamentari care au votat impotriva lui Gradea au fost cei de la USR.

 

"Nu-mi place ca oamenii, colegii din TVR, au opinii politice de o parte sau de alta. Noi trebuie sa fim impartiali, ca jurnalisti, toti jurnalistii, dar in special cei de la Televiziunea publica", a spus Gradea, dupa votul din parlament, fiind intrebata ce nu ii place la TVR in acest moment.

"Asta nu e reflectat pe post. Consider ca stirile de la TVR sunt cele mai corecte, imi plac stirile de la TVR, dar optiunile pe care le exprima in mediul online fac parte din statutul jurnalistului TVR si atunci, personal, nu sunt de acord ca jurnalistii, oriunde ar lucra, sa isi exprime pozitia politica. Ei trebuie sa fie impartiali" a adaugat Gradea.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22