Iohannis: lupta anticorupţie e dusă cu determinare, deşi unii politicieni nu se împacă cu ideea

Dora Vulcan | 28.09.2017

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, intr-un discurs tinut la The United Way Roundtable On Philanthropy, ca "Romania este o tara stabila si sigura. Avem o lupta anticoruptie pe care o ducem cu determinare si cu rezultate foarte bune, chiar daca unii politicieni nu s-au impacat acest gand."

Pe aceeași temă

 

 

 

 "Afirm fara retineri ca Romania este o tara stabila si sigura atat pentru cetatenii sai, cat si pentru partenerii nostri internationali. In aproape trei decenii de la caderea comunismului, am devenit membri importanti ai Uniunii Europene si ai NATO, iar astazi suntem un furnizor de securitate si stabilitate in regiune. Mai mult, Romania este o tara cu o economie in expansiune, care devine un pol de atractie pentru multi investitori romani si straini. Avem o democratie din ce in ce mai consolidata, cu o lupta anticoruptie pe care o ducem cu determinare si cu rezultate foarte bune, chiar daca unii politicieni inca nu s-au impacat cu acest gand", a afirmat seful statului.

 

Klaus Iohannis a mai spus ca "Romania dispune de resursele necesare pentru a deveni un stat si mai puternic, si mai prosper."

 

El a vorbit si despre proiectul "Romania educata", el afirmand ca "Educatia trebuie sa fie nucleul societatii. Educatia de calitate este dezideratul nostru comun."

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22