Ambasadorul Hans Klemm: SUA şi nu eu şi-au declarat îngrijorarea faţă de legile Justiţiei

Dora Vulcan | 28.09.2017

Hans Klemm le-a amintit joi jurnaliştilor că ultimul comunicat al Ambasadei nu era dat în numele său: SUA sunt îngrijorate că propunerile ministrului Tudorel Toader pentru reforma justiției ar putea întoarce România din drumul pe care l-a parcurs până acum în lupta anticorupție.

Pe aceeași temă

 

 

 

 Întrebat de Digi 24 cum crede că evoluează lucrurile în legătură cu legile din justiție, ambasadorul a spus că „Statele Unite au îngrijorări” legate de propunerile făcute de ministrul de justiție. „Am discutat acest subiect cu ministrul și cu alți membri ai Guvernului și am spus acest lucru și printr-o declarație publică. Aș crea să punctez aici că această declarație publică, acest comunicat pe care l-am dat în 29 august nu a fost dat în numele meu personal, ci în numele Statelor Unite, al Guvernului Statelor Unite, nu al Ambasadei sau al meu ca ambasador”, a spus reprezentantul diplomatic al Statelor Unite.

 

„Credem cu tărie că România este în acest moment pe drumul cel bun și că va rămâne pe acest drum în următorul deceniu. Desigur, va reuși să facă acest lucru prin cooperarea cu firmele americane și în cadrul alianței NATO. Suntem foarte încântați”, a mai declarat ambasadorul Hans Klemm referindu-se la achizițiile militare ale României și la consolidarea apărării.

 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22