Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Reuters: Gruparea Statul Islamic a revendicat atacul din Las Vegas
Dora Vulcan - - - -
2017-10-02
International
1

Gruparea jihadistă Statul Islamic (SI) a revendicat luni atacul din Las Vegas (SUA), soldat cu cel puțin 50 de morți și peste 400 de răniți, precizând că autorul se convertise la islam în urmă cu câteva luni, relatează Reuters.

 

 

 ''Autorul atacului din Las Vegas este un soldat al Statului Islamic, el a comis operațiunea ca răspuns'' la apelurile organizației de a ținti țări angajate în lupta contra SI, a indicat Amaq, organul de propagandă al jihadiștilor, transmite Reuters, preluată de Agerpres.

 

Stephen Paddock, bărbatul despre care se crede că a ucis cel puțin 50 de persoane și a rănit alte peste 400 luni la Las Vegas (SUA), era mort când polițiștii au intrat în camera sa de hotel, cu vedere spre locul în care se desfășura un festival de muzică, a indicat poliția locală. Paddock, în vârstă de 64 de ani, originar din Mesquite (statul Nevada), a deschis focul, din camera sa de hotel aflată la etajul al 32-lea, asupra unei mulțimi de peste 22.000 de persoane prezente la festival.

TAGS : sua las vegas atac mitraliera stephen paddock revendicare isis
Comentarii
CHARLIE 2017-10-07
Grupuletul Isis a declarat luna trecuta ca ei sunt responsabil pentru eclipsa de soare cu ajutorul unui telescop montat pe o racheta.
Total 1 comments.
Mai multe din International
2095
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22