Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Senat: Aviz negativ pentru cererea DNA de anchetare a ministrului Viorel Ilie
Dora Vulcan - - - -
2017-10-03
Actualitate Interna
0

Senatul a avizat negativ cererea DNA de începere a urmăririi penală faţă de ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie cu 37 de voturi pentru, 77 împotrivă şi o abţinere.

 

 

 

 Avizul Senatului confirma astfel decizia luata in urma cu o saptamana de Comisia juridica, care a dat un aviz negativ cererii DNA.

 

 

DNA a solicitat, pe 25 august, procurorului general sesizarea Senatului pentru a cere urmarirea penala a ministrului pentru relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie, pentru instigare la infractiunea de folosire, in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii, in perioada exercitarii functiei ministeriale. Potrivit procurorilor, ministrul este suspectat, alaturi de trei angajati ai institutiei, de "aranjarea" unui concurs pentru angajarea de functionari publici pe functii contractuale, astfel incat anumiti candidati agreati de conducerea ministerului sa ocupe functiile, in detrimentul altora. 

 

 

foto Adevărul

TAGS : senat viorel ilie urmarire penala aviz negativ cerere dna
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
999
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22