În sfârşit, Tăriceanu a aflat că s-a scumpit benzina. Săptămâna trecută spunea că nu ştie

E.b. | 05.10.2017

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului şi lider al ALDE, a fost în vizită la fabrica Dacia de la Mioveni, prilej cu care pare să-şi fi schimbat opinia despre preţul benzinei.

Pe aceeași temă

 

Săptămâna trecută,Tăriceanu spunea că nici vorbă de scumpiri la carburanţi, ci doar diferenţe de preţ între staţii. Ei bine, acum, Tăriceanu s-a declarat îngrijorat de faptul că benzina şi motorina costă mai mult, după reintroducerea supraaccizei.

 

Călin Popescu Tăriceanu a părut însă deranjat când a fost întrebat de creşterea ROBOR şi prezenţa unei ambulanţe în coloana oficială care i-a adus pe el şi pe Liviu Dragnea la uzina Dacia, conform Digi24.

 

Reporter: Creşterea ROBOR - cum îi va afecta acest lucru pe români?

 

Liviu Dragnea: Nu mă simt confortabil când ni se adresează aici întrebări.

 

Reporter: Mă interesează dacă aţi cerut Ambulanţă în coloana oficială?

 

Călin Popescu Tăriceanu: Domnişoară, haideţi să vă spun ceva. Am venit aici să discutăm nişte chestiuni foarte importante pentru viaţa cetăţenilor noştri de fiecare zi.

Sunt îngrijorat că locurile noastre de muncă din România pot fi puse în pericol. Vreau ca oamenii să câştige cât mai mult, sigur, deranjat şi eu ca şi fiecare român dacă creşte preţul la benzina din cauza accizei dar în acelaşi timp vreau să vă spun că în primul trimestru al anului acesta, după eliminarea accizei la combustibil bugetul a încasat mai puţin 800 de milioane de lei.

 

 

În ceea ce priveşte coloana pot să vă spun că împreună cu domnul Dragnea am venit cu o Dacia Duster, ca să ştiţi cu ce circulăm. În rest s-ar putea să fie ambulanţe, nu ştiu că nu le-am adus noi.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22