Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Tăriceanu, nemulţumit de colaborarea ALDE - PSD. El vrea întâlniri mai dese cu Tudose
E.B. - - - -
2017-10-09
Actualitate Interna
0

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele ALDE, s-a declarat nemulţumit de faptul că se vede prea rar cu premierul Mihai Tudose.

 

 

Tăriceanu susţine că între PSD şi ALDE, pe de o parte, şi între majoritate şi Guvern, pe de altă parte, ar fi loc de ”o funcţionare mai bună”.


Călin Popescu-Tăriceanu, președintele Senatului, a declara că simte nevoia unor întâlniri mai dese cu premierul Mihai Tudose pe tema deciziilor adoptate sau aflate în pregătire la Guvern, menționând că, în ultima perioadă, "nu au abundat" aceste întâlniri, dar că el este la curent cu chestiunile cele mai importante.

 

Întrebat despre relația cu premierul, Tăriceanu a spus: "Relația este cea care trebuie să caracterizeze o majoritate cu Guvernul pe care îl susține. Acum, că eu poate simt nevoia unor întâlniri mai dese cu primul ministru, în care să aflăm despre decizii pe care Guvernul le-a luat sau decizii care sunt în pregătire, e normal și, în ultima perioadă, nu pot să spun că au abundat întâlnirile cu primul ministru care să ne dea această posibilitate. Sigur, pe de altă parte, sunt la curent cu chestiunile cele mai importante. Nu vreau decât să spun că avem loc de o funcționare mai bună între partidele coaliției, între majoritate și Guvern. Asta nu are niciun fel de semnificație aparte", conform Agerpres.

 

Călin Popescu-Tăriceanu a infirmat informațiile privind existența unor tensiuni între premier și partidele din coaliție. "Nu știu, până acum nu am văzut astfel de informații", a spus el.

 

De asemenea, întrebat dacă este mulțumit de activitatea Guvernului, liderul ALDE a afirmat că o să se pronunțe pe această temă când se va face o analiză pe punctele din programul de guvernare.

 

"Când o să facem o discuție mai aplicată cu punctele din program, pe care să le analizăm la capitolul îndepliniri, termene, atunci o să pot să fac o declarație mai amplă. În momentul acesta nu sunt în măsură să abordez această chestiune", a declarat Călin Popescu-Tăriceanu. 

TAGS : Tariceanu Tudose nemultumire coalitie. PSD/ALDE intalniri
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1944
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22