Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Dragnea scoate oamenii din tranşee ca să-l atace pe Tudose. Pleşoianu, printre primii
E.B. - - - -
2017-10-10
Actualitate Interna
2

După ce premierul Mihai Tudose a declarat că sunt miniştri cu probleme penale care creează probleme şi la nivel de percepție publică, şi la nivel de Comisie Europeană”, deputatul PSD Liviu Pleşoianu atacă la baionetă.

 

.
...Îmi e atât de #SCÂRBĂ încât cu greu mă pot aduna pentru a comenta! Și totuși, voi încerca. ...După ce KKK (Klaus, Klemm, Kovesi) și toată propaganda securistă au ținut-o langa și la alegerile locale, și la cele parlamentare, și după, și înainte, și tot timpul, și în dungă cu „PENALII”, am trăit s-o aud și din gura PREMIERULUI PSD!, scrie Liviu Pleşoianu pe pagina sa de Facebook.

 

Păi, conform „gândirii” domnului premier, Olguța Vasilescu nu trebuia să mai candideze la Primăria Craiovei și PSD nu ar trebui să mai colaboreze nicio secundă cu ALDE, pentru că e condus de un „PENAL”! NU? Bine a făcut Iohannis că nu i-a chemat la recepția din 1 Decembrie pe „PENALI”! NU?


Ei, uite că poporul român a VOTAT COVÂRȘITOR cu „PENALII”, stimabile! Tocmai pentru că n-a ținut cont de #PROPAGANDA STALINISTĂ a TRINOMULUI KKK! Și tocmai pentru că n-a ținut cont poporul român majoritar de mizeria asta cu „PENALII”, ai ajuns matale Premierul României! Dacă se ducea poporul român majoritar după fenta cu „PENALII”, nu mai ajungeai dumneata premier „ever” – vorba Partenerului Strategic!
 

Cât despre treaba cu Comisia Europeană – PE BUNE!?!? Ne dăm cocoși în ce privește FMI-ul, ca să câștigăm puncte la popor, dar ne cad izmenele când ne trage Comisia Europeană de șnur vorbindu-ne despre... „PENALI”? De toată #JENA sunt aceste afirmații, domnu’ TUDOSE!


P.S. NU îi iau apărarea lui Liviu Dragnea în acest conflict! Nu eu sunt cel care face #COMPROMISURI în loc să LUPTE fără rezerve! Nu eu am venit cu propunerile "Grindeanu" și "Tudose"! Eu LUPT în fiecare clipă și sunt PERFECT împăcat cu mine însumi!...

 

CITESTE POSTAREA

 

*********************
 

Deputatul Liviu Pleşoianu a avut şi în cursul zilei de luni, conform Digi24, o ieşire publică dură, de data aceasta la adresa ambasadorului SUA în România, Hans Klemm. "L-a făcut praf pe ambasadorul Klemm și a demascat implicarea SUA", titra Sputnik, publicaţie apropiată politicii Kremlinului. 

 

Diplomatul american declarase, printre altele, referitor la politicienii care promovează naționalismul economic, că „s-ar putea să fie influenţa nocivă a Rusiei”.

TAGS : Tudose Dragnea Plesoianu atac probleme penale transee
Comentarii
Isoscel 2017-10-10
Individul este un clapon frustrat, impins in fata pe post de cocos ! Nimeni nu-l baga in seama, inafara de el insusi :" Eu LUPT în fiecare clipă și sunt PERFECT împăcat cu mine însumi!..." QED! Ceea ce este imbucurator ca cotcodacila ne confirma faptul ca premierul Tudose pare a fi cu picioarele pe pamant ceva mai curat , spre deosebire de Dragne si ceillati PENALI , care sunt cu in rahat pana la gat ! Iar Plesoianui incearca sa le stearga buzele cu frunze de brustor pe care au facut pipi doamnele Olguta. Plumb, Shaideh... , si maidanezii Palada , Stefanescu si Plesoianu , of course !
Marius Nicolescu 2017-10-10
Gura # PACATOSULUI adevar graieste, # ONORABILE Plesoianu. AlCeva (vorba fostului mentor PSD-Ponta) in afara de Kovesi, Klaus si Klemm mai stiti? Ah, stiti despre furtisagurile ANRP, n'asa? Si asta pentru ca nu va dat Basescu zecile de mii de hectare ale bunicilor dumneavoastra. Dar Ponta, cat a fost prim-ministru, de ce nu vi le-a dat, ca a retrocedat ceva si # MARIA SA? E greu sa fii om in tara asta. Luptati tovaraseste, # ONORABILE Plesoianu. Nu stii niciodata de unde sare # IEPURELE. De ce nu plecati, cu totii, tovarasi in CCCP? Nu v-ati simti voi mai bine acolo? Si ne-ati lasa si pe noi sa respiram putin.
Total 2 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
3971
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22