Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Întâlnire Dragnea-Tudose. Premierul: nu am primit demisiile miniştrilor Shhaideh şi Plumb
Dora Vulcan - - - -
2017-10-11
Actualitate Interna
0

Premierul Tudose a spus miercuri, la Parlament, ca nu a primit demisiile ministrilor cu probleme penale vizati de remaniere, Sevil Shhaideh si Rovana Plumb. Tudose a avut o întâlnire de jumătate de oră cu Liviu Dragnea la biroul celui din urmă, de şef al Camerei Deputatilor, anunţă Digi 24 şi News.ro.

 

 

 

Prezenţi pentru votul la moţiunea simplă pe Sănătate cei doi au intrat împreună la vot şi tot împreună au ieşit din biroul lui Dragnea.

 

La sosirea la Parlament, premierul Mihai Tudose a fost intrebat de jurnalisti daca a primit demisiile ministrilor vizati de remaniere, Sevil Shhaideh si rovana Plumb, el raspunzand: "Nu!"  De asemenea, Tudose nu a spus nici "da", nici "nu" cand a fost intrebat daca asteapta aceste demisii.

 

 

Context: 

 

Conducerea PSD s-a întrunit marţi, la sediul din Bulevardul Kiseleff, intr-o sedinta informala, in contextul tensiunilor aparute intre Liviu Dragnea si premierul Mihai Tudose.

 

La finalul sedintei, care a durat aproximativ trei ore, premierul Mihai Tudose a anuntat ca au fost stabilite "zona de remaniere si persoanele remaniabile", iar decizia finala va fi luata in sedinta de joi a Comitetului Executiv National al PSD.

 

 

Declaraţiile lui Tudose: 

 

"A fost o discutie lunga, s-a stabilit ca decizia finala sa fie luata in sedinta de joi a Comitetului Executiv al PSD"

 

"S-a hotarat ca decizia finala sa fie luata in CEx, joi am inteles ca il facem, pe urmatoarele directii: raporturile dintre Guvern si partid, plecand de la premisa ca Guvernul este unul politic, dar la nivelul de implicare a anumitor structuri din partid pe activitatea guvernamentala, lucrurile trebuie clarificate".

 

 "Am stabilit impreuna zona de remaniere, remaniabili. Nu o sa va facem fericiti acum cu numele si cu propunerile si cu portofoliile, ci dupa CEx".

 

"Discutia cu domnul presedinte Klaus Iohannis a fost sa-l intreb daca este dispus saptamana asta pentru a semna actele si pe o informare cu ce s-a intamplat la Varna", a adaugat Tudose.

 

 

TAGS : guvern tudose intalnire dragnea demisii shhaideh plumb
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1198
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22