Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Tudose: Prezumţia de nevinovăţie şi percepţia de la Bruxelles sunt două percepţii diferite
Dora Vulcan - - - -
2017-10-11
Actualitate Interna
0

Premierul Mihai Tudose a ţinut să puncteze miercuri, chiar după cele două întâlniri cu Dragnea că exista doua perceptii in cazul ministrilor aflati in vizorul DNA, Sevil Shhaideh si Rovana Plumb: prezumtia de nevinovatie si "perceptia de la Bruxelles", care este "cu totul alta".

 

 

 

 Acesta a declarat, la Palatul Parlamentului, ca nu poate sa nu fie alaturi de colegii sai din guvern "care sunt azi intr-un anumit tip de stres".

 

Insa cea mai mare problema este "ca actul de guvernare sa se desfasoare in mod normal" iar "un element important in acest program este atragerea de fonduri europene si cele doua colege - stiti foarte bine, avem o realitate si o perceptie", a spus Tudose citat de Hotnews.ro.

 

"Realitatea este ca exista prezumtia de nevinovatie, au fost o multime de cazuri in care cei care au fost pusi sub acuzare in diverse etape ale procesului penal s-au dovedit a fi nevinovati, cu vietile distruse sau oricum schimbate total, dar avem si o perceptie si perceptia la Bruxelles este cu totul alta decat realitatea de aici", a subliniat Tudose.

 

"Dar fiind faptul ca cele doua colege sunt exact pe zona aceasta de relatie cu Bruxellesul, de aici apare problema. Am o parere personala pe care v-am spus-o si o impunere ca sef al Guvernului. Asta este tot", a mai spus acesta.

TAGS : guvern tudose ministri penali shhaideh plumb bruxelles perceptii diferite
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
827
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22