Tudose: Prezumţia de nevinovăţie şi percepţia de la Bruxelles sunt două percepţii diferite

Dora Vulcan | 11.10.2017

Premierul Mihai Tudose a ţinut să puncteze miercuri, chiar după cele două întâlniri cu Dragnea că exista doua perceptii in cazul ministrilor aflati in vizorul DNA, Sevil Shhaideh si Rovana Plumb: prezumtia de nevinovatie si "perceptia de la Bruxelles", care este "cu totul alta".

Pe aceeași temă

 

 

 

 Acesta a declarat, la Palatul Parlamentului, ca nu poate sa nu fie alaturi de colegii sai din guvern "care sunt azi intr-un anumit tip de stres".

 

Insa cea mai mare problema este "ca actul de guvernare sa se desfasoare in mod normal" iar "un element important in acest program este atragerea de fonduri europene si cele doua colege - stiti foarte bine, avem o realitate si o perceptie", a spus Tudose citat de Hotnews.ro.

 

"Realitatea este ca exista prezumtia de nevinovatie, au fost o multime de cazuri in care cei care au fost pusi sub acuzare in diverse etape ale procesului penal s-au dovedit a fi nevinovati, cu vietile distruse sau oricum schimbate total, dar avem si o perceptie si perceptia la Bruxelles este cu totul alta decat realitatea de aici", a subliniat Tudose.

 

"Dar fiind faptul ca cele doua colege sunt exact pe zona aceasta de relatie cu Bruxellesul, de aici apare problema. Am o parere personala pe care v-am spus-o si o impunere ca sef al Guvernului. Asta este tot", a mai spus acesta.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22