Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Lansare Ford Eco Sport. Klaus Iohannis: infrastructura trebuie să fie prioritatea zero
Dora Vulcan - - - -
2017-10-12
Actualitate Interna
0

Reţelele de drumuri trebuie să fie prioritatea zero a oricărui Guvern, a spus președintele Klaus Iohannis, joi, la Craiova, cu ocazia lansării celui mai nou model Ford, EcoSport. Prezent şi el la eveniment, premierul Mihai Tudose a dat asigurări că "România înţelege să-şi respecte angajamentele".

 

 

 "În atragerea de investiții, administrația locală are un rol cheie pe care îl încurajez să devină regulă și nu excepție. Știm cu toții că una din cerințele esențiale este asigurarea unei infrastructuri de calitate. Pentru a beneficia de investiții mai mari, mai performante, pentru a reduce din diferențele regionale mari existente în România infrastructura de transport trebuie să fie prioritatea zero a oricărui Guvern", a declarat Iohannis, citat de Agerpres.

 

El a arătat că înainte de a participa la lansarea noului model Ford EcoSport a discutat cu reprezentanții Guvernului participanți la eveniment, între care și premierul Mihai Tudose, despre acest subiect.

 

"În discuțiile pe care le-am avut am atins aceste subiecte și am primit toate promisiunile necesare", a arătat Iohannis.

 

Șeful statului a subliniat că imperativele pe care România le are în materie de infrastructură sunt necesare "nu numai ca industria auto să devină mai atractivă și mai competitivă, ci pentru ca românii să poată călători eficient și în siguranță, pentru ca dezvoltarea României să se așeze pe baze solide și sănătoase".

 

TAGS : cotroceni iohannis lansare ford infrastructura
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
706
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22