Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Tudose: Nu a fost un razboi,nu este un castigator.Nu am ce sa le reprosez celor doua colege
E.B. - - - -
2017-10-13
Actualitate Interna
0

Liviu Dragnea si Mihai Tudose au sustinut o conferinta comuna de presa la sediul PSD, dupa sedinta Comitetului Executiv National in care s-au decis remanierile din Guvern.

 

Premierul Mihai Tudose a declarat, joi seara, că nu are absolut nimic să le reproșeze miniștrilor Sevil Shhaideh și Rovana Plumb, deși le-a cerut demisia, exprimând speranța că Shhaideh, după demisie, va accepta să lucreze în aparatul guvernamental.


Toate demisiile au fost acceptate de Comitetul Executiv al PSD, deși lideri PSD s-au opus ca miniștrii să plece Sevil Shhaideh, Rovana Plumb și Răzvan Cuc vor părăsi Guvernul. Vineri va fi organizat un nou CEx pentru a se stabili cineva îi va înlocui pe cei trei.

 

 

Declaraţiile lui Mihai Tudose:

 

  • Sevil Shhaideh nu mai rezista presiunii. Din decembrie o duce tot asa
  • Atat Sevil, cat si Rovana, imediat dupa ce au primit citatiile la DNA, au venit sa-mi prezinte demisia. Le-am oprit, l-am sunat pe Liviu, au venit si alti colegi si am reusit sa le oprim, tocmai pentru a nu fi un semnal de, stiu eu, de degringolada in guvernDar cele doua colege au ajuns la limita rabdarii, in special Sevil o tine asa din decembrie.
  • N-am absolut nimic, am spus-o, sa le reprosez. Ba mai mult, va anunt, ca sa nu fie o surpriza peste cateva zile, sper ca Sevil va accepta sa lucreze in aparatul guvernamental, fiindca chiar este extraordinar de buna pe ceea ce face.
  • Apropo de razboi, unii dintre dumneavoastra ne-ati mai sunat sau ne-ati mai dat sms-uri: cine invinge? Fara niciun razboi.
  • Da, am spus ca imi dau demisia daca mi-o cere partidul, nu am venit cu Guvernul de acasa, sunt dispus sa plec in fiecare zi daca mi-o cere partidul sau daca constat ca nu mai sunt in stare sa pun in indeplinire programul de guvernare.
  • Asa ca, din pacate pentru unii prieteni, cu ghilimelele de rigoare, nu a fost un razboi, nu este un castigator. Incercam ca dupa aceasta seara lunga castigator sa fie partidul si, prin partid, Guvernul si tara.

 

TAGS : tudose dragnea shhaideh demisie rovana plumb dna dragnea
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
2173
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22