Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Shhaideh susține a luat decizia de ieri. Rovana Plumb: Voi rămâne membră a PSD
E.B. - - - -
2017-10-13
Actualitate Interna
0

Sevil Shhaideh a declarat, la finalul şedinţei Consiliului Executiv al PSD, că a luat decizia încă de miercuri, şi-a păstrat-o şi şi-a susţinut-o.

  

 

"Mulţumesc membrilor CEx pentru toată susţinerea din această seară. Eu mi-am păstrat decizia pe care am luat-o ieri şi mi-am susţinut-o", a declarat  Sevil Shhaideh, vicepremierul demisionar, la finalul CEx.

 

Ministrul demisionar al fondurilor europene, Rovana Plumb, a subliniat că va rămâne întotdeauna membră a PSD, fiind important pentru români ca programul de guvernare al partidului să fie dus până la capăt.

 

"Am spus clar că am luat o decizie, nu la cald, am cumpănit (n.r. — demisia din funcție) și, pentru că sunt un om bun de partid și pentru că acest partid a câștigat încrederea a milioane de oameni prin programul pe care noi l-am prezentat, acest program trebuie în continuare să fie pus în aplicare. Nu am renunțat la demisie, demisia este un act unilateral și nu mă joc și sunt fermă în momentul în care iau o decizie. Am spus-o la începutul ședinței CExN, mi-am menținut-o. Vreau pe această cale să le mulțumesc tuturor colegilor și care au fost astăzi aici și celor de acasă care mi-au transmis mesaje și vreau să-i rog pe toți cei care sunt de bună-credință și își iubesc această țară să înțeleagă gestul nostru. Demnitatea este ceea ce ne rămâne", a declarat Rovana Plumb joi seara la finalul ședinței CExN al PSD.

 

Întrebată dacă premierul Tudose a greșit atunci când i-a cerut demisia, Rovana Plumb a spus: "Eu niciodată de când sunt în PSD nu am discutat despre problemele partidului, pentru că în orice organizație există probleme. Întotdeauna am vorbit în partid, în forurile statutare. Nu m-am exprimat public, nu am acuzat pe nimeni. Sigur că de aceea nu mi-am exprimat punctul de vedere decât în cadrul CEX".

 

Întrebată dacă este supărată pe premier, Rovana Plumb a arătat că "în politică nu există supărări". "În politică trebuie să-ți vezi de drumul tău. Întotdeauna voi rămâne membră a PSD și mă mândresc cu asta", a conchis ea.

 

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi seara că ministrul Dezvoltării Regionale, Sevil Shhaideh, și ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, și-au menținut în cadrul CExN al partidului decizia de a demisiona. 

TAGS : Shhaideh PSD Rovana Plumb demisie partid decizie Tudose
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1681
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22