Platforma Civică a Tinerilor: Pe insula Belina nu se poate pescui fără acordul Tel Drum

Dora Vulcan | 13.10.2017

Platfroma Civică a Tinerilor a demonstrat că liderul PSD Liviu Dragnea minte atunci când susține că oricine poate pescui, așa ca el, pe insula Belina. PACT a organizat un concurs: “Prinde peştele cel mare”. Numai că s-a lovit de refuzul CJ Teleorman și al TelDrum - firmă care le-a refuzat accesul.

Pe aceeași temă

 

 

 

 

În urmă cu două săptămâni, Platforma Civică a Tinerilor (PACT) a anunţat că doreşte să să organizeze pe insula Belina concursul “Prinde peştele cel mare”, ca urmare a afirmaţiilor făcute de preşedintele PSD Liviu Dragnea, cum că lacul trecut de la Guvern la Consiliul Județean Teleorman, iar apoi la Tel Drum, nu este proprietate privată.

 

 

 

Întrebat dacă poate pescui oricine pe lacul Belina, liderul PSD a declarat: „Categoric, da. Te duci şi pescuieşti. E foarte simplu. Ca şi pe Dunăre”.

 

 

 

Numai că e contrazis de Consiliul Județean Teleorman. Instituția susţine că nu poate permite accesul oricui pe insula Belina deoarece lacul a fost închiriat de firma Tel Drum, care a refuzat concursul de pescuit, relatează Adevărul.

 

 

 

 „Suprafaţa de apă din zona centrală a insulei Belina fost închiriată de Tel Drum. Pentru soluţionarea cererii dvs, vă puteţi adresa firmei care a închiriat“, a răspuns CJ Teleroman la solicitarea PACT.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Ulterior, PACT s-a adresat companiei SC TEL DRUM SA, care a transmis că nu poate pune la dispoziţie balta Belina pentru concursul de pescuit sportiv.

 

 

 

 

 

 

 

Dragnea a negat permanent că firma Tel Drum - deținută cu acțiuni la purtător și care a câștigat numeroase contracte cu statul -  i-ar aparține. 

 

 

 

 

 

 

 

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22