Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Platforma Civică a Tinerilor: Pe insula Belina nu se poate pescui fără acordul Tel Drum
Dora Vulcan - - - -
2017-10-13
Actualitate Interna
0

Platfroma Civică a Tinerilor a demonstrat că liderul PSD Liviu Dragnea minte atunci când susține că oricine poate pescui, așa ca el, pe insula Belina. PACT a organizat un concurs: “Prinde peştele cel mare”. Numai că s-a lovit de refuzul CJ Teleorman și al TelDrum - firmă care le-a refuzat accesul.

 

 

 

 

În urmă cu două săptămâni, Platforma Civică a Tinerilor (PACT) a anunţat că doreşte să să organizeze pe insula Belina concursul “Prinde peştele cel mare”, ca urmare a afirmaţiilor făcute de preşedintele PSD Liviu Dragnea, cum că lacul trecut de la Guvern la Consiliul Județean Teleorman, iar apoi la Tel Drum, nu este proprietate privată.

 

 

 

Întrebat dacă poate pescui oricine pe lacul Belina, liderul PSD a declarat: „Categoric, da. Te duci şi pescuieşti. E foarte simplu. Ca şi pe Dunăre”.

 

 

 

Numai că e contrazis de Consiliul Județean Teleorman. Instituția susţine că nu poate permite accesul oricui pe insula Belina deoarece lacul a fost închiriat de firma Tel Drum, care a refuzat concursul de pescuit, relatează Adevărul.

 

 

 

 „Suprafaţa de apă din zona centrală a insulei Belina fost închiriată de Tel Drum. Pentru soluţionarea cererii dvs, vă puteţi adresa firmei care a închiriat“, a răspuns CJ Teleroman la solicitarea PACT.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Ulterior, PACT s-a adresat companiei SC TEL DRUM SA, care a transmis că nu poate pune la dispoziţie balta Belina pentru concursul de pescuit sportiv.

 

 

 

 

 

 

 

Dragnea a negat permanent că firma Tel Drum - deținută cu acțiuni la purtător și care a câștigat numeroase contracte cu statul -  i-ar aparține. 

 

 

 

 

 

 

 

TAGS :
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
6265
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22