Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Ponta: Tudose a scăpat de soldaţii Cartelului de la TelDrum; Carmen Dan, ultima redută
E.B. - - - -
2017-10-13
Actualitate Interna
1

Fostul premier Victor Ponta, deputat independent, consideră că membrii CExN al PSD s-au comportat halucinant și au căzut în ridicol în şedinţa de aseară, însă Tudose a reusit sa scape din Guvern de soldatii “Cartelului de la Teldrum”.

 

 

Dupa ce ca avem circ in loc de guvernare - avem circ pe reprize:

 

Repriza 1 - Tudose a reusit sa scape din Guvern de cei mai importanti soldati ai “Cartelului de la Teldrum” - Mihai Busuioc, Sevil Shaideh si Razvan Cuc (actiunea DNA este doar un pretext total neinspirat) / a ramas Carmen Dan ca ultima reduta a “Cartelului” / Rovana Plumb este victima colaterala pentru ca oricum Dragnea nu avea de gand sa se lupte pentru ea ( si nici macar pentru fondurile europene care vor fi gestionate de al 4 lea ministru in mai putin de un an - ce iresponsabilitate!!!), scrie Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.


Repriza 2 - daca in locul acestora ( mai ales SGG si MDRAP) Tudose rezista si nu pune alte slugi credincioase ale lui Dragnea atunci schimbarea este importanta - o sa vedem maine

 

Concluzie 1 - inca o data s-a vazut ca cine se bazeaza la nevoie pe ajutorul lui Dragnea are pana la urma soarta cruda a lui Vali Preda si a multor altora - “Daddy” se salveaza intotdeauna doar pe el ( in special imi pare rau pt Sevil dar cred ca trebuia sa se astepte la asta) / iar idealistii si naivii gen Liviu Plesoianu au avut inca o dovada ca asa zisa lupta a lui Dragnea cu “Sistemul” este doar o uriasa pacaleala!

 

Concluzie 2 - membrii CEX al PSD s-au comportat iar halucinant jucand in scenariile scrise de Dragnea si au cazut in ridicol la final / sa supui la vot demisii e de cascadorii rasului - dupa acel vit sa isi dea totusi demisiile e de cascadorii plansului / majoritatea celor de acolo ii cunosc, imi sunt prieteni si ii respect - nu ii inteleg cum participa la asemenea mascarada!

 

Concluzia finala : si eu si multi romani am votat PSD in Decembrie 2016 pentru cu totul si cu totul altceva! Niciodata in politica noastra nu a fost asa o prapastie intre ce au promis niste oameni si ce au facut ; poate doar la Basescu ( inventatorul si modelul lui Deagnea) ! Mare pacat!, conchide Victor Ponta.
 

TAGS : Ponta Tudose Cartelul TelDrum Dragnea PSD sedinta ridicol halucinant
Comentarii
Iulian Gheorgbe 2017-10-13
1. Va citesc de mult timp.
2. Ce se intampla acum este grav.
3. A prezenta pdv diverse si mai ales critice e o necesitate.
4. A-l prezenta pe Ponta sau pe oricare opozant al lui Dragnea din interiorul PSD ca pe un Fat Frumos este o mare eroare!
5. De la voi vreau corectitudine! Fara alte influente. Multumesc!
Total 1 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
2190
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22