Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Dragnea: Nu mai merg la Cotroceni; Iohannis, implicat politic; am stat mult cu mana intinsa
E.B. - - - -
2017-10-13
Actualitate Interna
0

Liderul PSD, a declarat vineri, dupa sedinta conducerii PSD, ca nu mai vrea sa mearga la Palatul Cotroceni pana dupa alegerile prezidentiale, pentru ca nu mai are incredere in presedintele Klaus Iohannis.

 

"Nu mai cred in neimplicarea politica a presedintelui Iohannis. Il rog sa nu se mai refere la PSD, pentru ca nu este treaba lui. Daca vrea, sa se faca membru PSD si apoi sa vorbeasca", a spus Liviu Dragnea, care a tinut, impreuna cu Mihai Tudose, declaratii de presa pe treptele sediului central al PSD.

 

"Cred tot mai mult ca domnul Iohannis nu ramane neimplicat politic, nu mai am incredere", a afirmat Dragnea, cerand jurnalistilor sa ii transmita si purtatorului de cuvant de la Cotroceni, Madalina Dobrovolschi sa nu mai faca conferinte de presa in care sa vorbeasca de PSD.

 

"Sunt deschis de doi ani de zile, am stat cu mana intinsa pana am amortit. Nu cred ca eu sau PSD a facut ceva institutional impotriva presedintelui Iohannis. Nu mai vreau sa merg in Palatul Cotroceni. Punct", a mai declarat presedintele PSD.

 

Președintele PSD i-a transmis și purtătorului de cuvânt al președinției, Mădălina Dobrovolschi, să nu mai facă conferințe de presă în care să dea sfaturi PSD. I-a transmis și ei același lucru: să se înscrie în partid dacă vrea să vorbească despre el.

 

**************

 

Declarațiile lui Liviu Dragnea vin după ce Klaus Iohannis a avertizat PSD că, dacă se schimbă din nou premierul, PSD ar putea ieși de la guvernare.

 

Dacă şi acest guvern ar cădea, atunci va trebui să îmi pun întrebarea, la modul extrem de serios, dacă PSD-ul mai are capacitatea să guverneze”, a spus Iohannis.

 

El a adăugat că guvernarea PSD-ALDE a indus o „nelinişte profundă” în economie, pe fondul măsurilor anunţate mai ales în domeniul fiscal.

 

„Este cazul să se liniştească lucrurile, să se reintre într-o zonă de predictibilitate, de stabilitate, pentru a permite şi mediului economic să performeze”, a spus şeful statului.

 

 

*****************

 

Pe de altă parte, premierul Mihai Tudose a spus că are o relație instituțională „până acum bună” cu președintele, dar nu mai mult. „Tonul întrebării este ca și cum ne-am face weekendurile împreună. Nu!

TAGS : Dragnea Iohannis Cotroceni mana intinsa Tudose implicat politic incredere
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
2521
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22