Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Tudose: Split TVA va fi amendat în Parlament. Obligatoriu doar pentru firmele in insolventa
E.B. - - - -
2017-10-13
Actualitate Interna
0

Premierul Mihai Tudose a declarat că în privința TVA split se va ține cont de anumite propuneri ale patronatelor și se va interveni cu amendamente în Parlament.

 

El afirmă că măsura ar urma să vizeze, în primul rând, firmele aflate în insolvență și faliment. El a spus că se are în vedere introducerea unui sistem de premiere.

 

"Au început nuanțările în urma discuțiilor cu patronatele, unele observații ale patronatelor sunt corecte și, pentru a scurta cumva din procedura legislativă, vom pune amendamente, vor fi sub formă de amendamente, la Senat și apoi la Camera Deputaților", a declarat premierul, întrebat de presă la finalul CExN al PSD ce se va întâmpla cu modificările la Codul fiscal, respectiv cu măsura TVA split, conform Agerpres.

 

Premierul a precizat că ministrul de Finanțe ar urma să prezinte modificările privind TVA split la începutul săptămânii viitoare.

 

"Cred că ar fi bine ca luni să vi le prezinte ministrul de Finanțe de la cap la coadă, eu vă dau câteva elemente. Nu va mai fi obligatorie pentru toată lumea (split TVA — n. red.), ci, în principiu, pentru firmele care intră în insolvență, în faliment sau firmele cu istoric fiscal nu foarte coerent, adică cu două, trei, patru întârzieri la TVA. De asemenea, va fi și un sistem de premiere, încercăm să-l fixăm și va fi anunțat în momentul depunerii amendamentelor", a mai spus Tudose. 

 

TAGS : Tudose Guvern TVA split Ministerul Finatelor obligatorie
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
2649
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22