Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Rotirea cadrelor: Sevil Shhaideh, numită consilier de stat. Rovana Plumb, şefă de comisie
E.B. - - - -
2017-10-13
Actualitate Interna
0

Sevil Shhaideh a fost numită în funcția de consilier de stat în cadrul aparatului guvernamental, a anunțat vineri premierul Mihai Tudose, la finalul ședinței Comitetului Executiv Național al PSD.

 

 

 "La ora asta cred că a devenit (consilier de stat — n.r.) deja. Actele au fost semnate în cursul dimineții", a declarat Tudose.

 

Despre faptul că o păstrează în Executiv, deși la momentul anunțului privind remanierea a invocat probleme penale în cazul lui Shhaideh, el a precizat: "Eu am spus că sunt probleme care, din cauza naturii penale invocate, nu că sunt doamnele vinovate (Shhaideh și Plumb — n.r.), pot aduce atingere activității lor în relația cu Bruxelles-ul".

 

"Ca și consilier domnia sa ne va ajuta foarte mult pe ceea ce are experiență și cred că e cea mai bună din țară în această zonă în ceea ce înseamnă dezvoltarea regională, reforma administrativă", a susținut prim-ministrul, citat de Agerpres.

 

Întrebat dacă și fostul ministru al Transporturilor Răzvan Cuc va fi păstrat într-o funcție în Guvern, premierul a răspuns: "Este parlamentar". 

 

******************

 

Ministrul demisionar al Fondurilor Europene, Rovana Plumb, va prelua postul de preşedinte al Comisiei de afaceri europene din Camera Deputaţilor, care era vacant, iar postul de chestor al Senatului, care rămâne liber după plecarea lui Paul Stănescu, va fi ocupat de Adrian Ţuţuianu, a anunţat liderul PSD, Liviu Dragnea, la finalul şedinţei Comitetului Executiv al PSD. De asemenea, vicepremierul demisionar Sevil Shhaideh a fost numită deja consilier de stat.

 

Am propus în CEx, pentru postul de preşedinte la Comisia de afaceri europene, care era vacant, pe doamna Rovana Plumb, iar pentru postul de chestor la Senat, care rămâne liber după plecarea lui Paul Stănescu, pe Adrian Ţuţuianu”, a anunţat Dragnea.

 

TAGS : Sevil Shhaideh Guvern consilier aparat guvernamental Rovana Plumb
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
8339
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22