Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Dragnea se ține cu dinții de putere. Spune că are o ”susținere profundă a partidului”
Dora Vulcan - - - -
2017-10-17
Actualitate Interna
0

Liderul PSD neagă că premierul Tudose i-ar fi cerut, săptămâna trecută demisia de la șefia PSD. El spune nu doar că acest lucru nu s-a întâmplat dar că, mai mult ca oricând, se bucură de „o susținere profundă a partidului”.

 

 

 Sociologul Marius Pieleanu, autorul sondajului care anunța „prăbușirea” Guvernului în ceea ce privește încrederea populației, a susținut că, înainte de Comitetul Executiv al PSD de săptămâna trecută, în care s-a tranșat soarta a doi miniștri cu dosare penale (Sevil Shhaideh și Rovana Plumb), premierul Mihai Tudose i-ar fi cerut lui Liviu Dragnea să-și dea demisia de la conducerea PSD, 

 

Întrebat de jurnaliști despre această variantă lansată în spațiul public, Dragnea a negat-o categoric: „Nu, asta nu este o informație, este o minciună și o prostie. Acolo au fost 100 de inși în sala aia și nu mi-a cerut demisia nimeni”, transmite Digi 24.

 

La insistențele jurnaliștilor, care au întrebat dacă cererea a fost cumva formulată în cadrul unei discuții restrânse, Dragnea a continuat: „Nu am avut o discuție restrânsă. Ba da, am avut, dar nu s-a pus problema asta”.

 

„Le-ați transmis colegilor că ați fi dispus să renunțați la șefia PSD?”, au continuat jurnaliștii să-l întrebe pe șeful PSD.

 

„Ce v-am spus și vouă. Dacă sunt instituții foarte deranjate și încep să fie disperate că obsesia lor nu se materializează, pot să plec și din țară sau să mă evapor, dar eu am o răspundere față de partid, am văzut încă o dată, mai intens decât până acum, o susținere profundă a partidului”, a declarat Liviu Dragnea.

TAGS : psd dragnea cerere demisie infirmare sustinere profunda
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1491
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22