Dragnea se ține cu dinții de putere. Spune că are o ”susținere profundă a partidului”

Dora Vulcan | 17.10.2017

Liderul PSD neagă că premierul Tudose i-ar fi cerut, săptămâna trecută demisia de la șefia PSD. El spune nu doar că acest lucru nu s-a întâmplat dar că, mai mult ca oricând, se bucură de „o susținere profundă a partidului”.

Pe aceeași temă

 

 

 Sociologul Marius Pieleanu, autorul sondajului care anunța „prăbușirea” Guvernului în ceea ce privește încrederea populației, a susținut că, înainte de Comitetul Executiv al PSD de săptămâna trecută, în care s-a tranșat soarta a doi miniștri cu dosare penale (Sevil Shhaideh și Rovana Plumb), premierul Mihai Tudose i-ar fi cerut lui Liviu Dragnea să-și dea demisia de la conducerea PSD, 

 

Întrebat de jurnaliști despre această variantă lansată în spațiul public, Dragnea a negat-o categoric: „Nu, asta nu este o informație, este o minciună și o prostie. Acolo au fost 100 de inși în sala aia și nu mi-a cerut demisia nimeni”, transmite Digi 24.

 

La insistențele jurnaliștilor, care au întrebat dacă cererea a fost cumva formulată în cadrul unei discuții restrânse, Dragnea a continuat: „Nu am avut o discuție restrânsă. Ba da, am avut, dar nu s-a pus problema asta”.

 

„Le-ați transmis colegilor că ați fi dispus să renunțați la șefia PSD?”, au continuat jurnaliștii să-l întrebe pe șeful PSD.

 

„Ce v-am spus și vouă. Dacă sunt instituții foarte deranjate și încep să fie disperate că obsesia lor nu se materializează, pot să plec și din țară sau să mă evapor, dar eu am o răspundere față de partid, am văzut încă o dată, mai intens decât până acum, o susținere profundă a partidului”, a declarat Liviu Dragnea.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22