Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Dragnea anunță că Legea pensiilor se amână până în 2019. Olguța Vasilescu: ce-i atâta supărare?
Dora Vulcan - - - -
2017-10-17
Actualitate Interna
2

Liviu Dragnea spune că legea pensiilor se amână. „Nu trebuie să îşi producă efectele în 2018” spune şeful PSD, în ciuda promisiunilor făcute prin programul de guvernare.

 

 

 

 Legea pensiilor se amână și nu se va aplica din 2018. Anunțul a fost făcut de liderul PSD, Liviu Dragnea, care a declarat la Parlament că în proiectul de buget pentru anul viitor vor fi prinse toate majorările prevăzute în programul de guvernare, nu însă şi legea pensiilor, despre care a spus inițial că este obligatoriu să se aplice din 2018.

 

 

Întrebat dacă legea pensiilor este cuprinsă în draftul de buget pentru anul viitor, Dragnea a spus: „Nu. Din moment ce nu o avem, n-ai cum să o prinzi. Din moment ce nu e adoptat, ca să vii cu un proiect de lege a bugetului de stat nu poţi să vii decât pe legi adoptate, nu poţi să rezumi că în anul următor sau peste o lună va fi adoptată o lege. Legea pensiilor nu este obligatoriu să-i producă efectele financiare în 2018, în schimb toate creşterile de care am vorbit în programul de guvernare sunt prinse în legea bugetului”.

 

 

 

”Domnul Mişa nu a fost ieri (la şedinţa coaliţiei – n. red.), o să ne vedem mâine (miercuri - n. red.). Ceea ce s-a prezentat până acum: sunt prevăzute toate actele normative care au fost adoptate, este încadrare sun 3% deficit, un program de investiţii bun”, a declarat Liviu Dragnea, întrebat dacă este mulţumit de cum arată până acum draftul de buget pentru anul viitor.

 

 

 

Intervievată pe subiect de Antena 3, ministrul Muncii Olguța Vasilescu a reacționat extrem de iritată, ea a invocat existența a două etape în aplicarea legii și a completat retoric: ”ce-i atâta supărare?”

TAGS :
Comentarii
gabi 2017-10-20
jegurile astea nu merita sa traiasca printre oameni.
Gheorghe 2017-10-18
E bătaie de joc ! Salariile lor sunt din taxe plătite de votanți și nevotanti din popor!
Total 2 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
43132
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22